Fejléc kép
Fórumajánló
Militão szerdán debütálhat
2019-08-04 16:19 d.gergo managingmadrid.com
Militão szerdán debütálhat Barátságos mérkőzések

A Real Madrid új hátvédje, Eder Militão szerdán este, a Red Bull Salzburg elleni találkozón debütálhat majd.

Eder Militão a brazil Sao Paulo csapatában nevelkedett, az FC Porto tavaly nyáron igazolta le őt nyolcmillió euróért, majd a szezon végén a Real Madrid egyből le is csapott rá. A spanyol fővárosi alakulat 50 millió eurót fizetett a Portónak azért, hogy a brazil védő Madridba igazolhasson.

A 2019-es Copa America győzelem után a brazil védő extra pihenőt kapott a klubtól, a múlt hetet pedig azzal töltötte, hogy a pihenés után újra megfelelő erőnléti állapotba kerüljön, mielőtt magára ölti a Real Madrid szerelését. A hírek szerint Militão Varane vagy Ramos helyett játszhat majd a védelem közepén, de hasznos lehet akár a jobb oldalon is, tekintve hogy sem Carvajal, sem pedig Odriozola nincsen jó formában.

Militão még csak 21 éves, és sok fejlődési lehetőség áll előtte. Nagyon fontos lesz számára, hogy értelmezhető mennyiségű játékidőt kapjon majd a szezon során ahhoz, hogy magabiztos legyen és megszerezze azt a tapasztalatot, ami ahhoz szükséges, hogy sikeres lehessen a Real Madridban.

A Real Madrid augusztus hetedikén, szerdán játszik a Red Bull Salzburg csapata ellen, a barátságos összecsapást a Realmadrid TV közvetíti majd, kezdőrúgás 19:00-kor!

Barátságos mérkőzés 2019 AUG 07 (szerda) 19:00 Red Bull Arena 0-1

Teljes menetrend