Fejléc kép
Fórumajánló
Hazard: “Nagyon vártam már ezt a pillanatot”
2019-08-08 08:54 d.gergo realmadrid.com
Hazard: “Nagyon vártam már ezt a pillanatot” Barátságos mérkőzésekNyilatkozatok
Barátságos mérkőzés 2019 AUG 07 (szerda) 19:00 Red Bull Arena 0-1

A Red Bull Salzburg elleni összecsapás után a mérkőzés egyetlen, illetve saját maga első Real Madridban szerzett gólját jegyző Eden Hazard is nyilatkozott.

Hazard elmondta, egy játékos számára minden meccsen a győzelem a cél, a támadók pedig nyilvánvalóan a gólra is törekednek. A belga nagyon várta már, hogy megszerezhesse első gólját a Real Madrid színeiben: “Mikor kint vagy a pályán, akkor mindig meg akarod nyerni a meccset, és ha valaki támadó, az gólt is szeretne lőni. Nagyon vártam már ezt a pillanatot, hogy megszerezzem az első gólomat a csapat színeiben, ma pedig megtörtént, és boldog vagyok”.

A belga ezen kívül kihangsúlyozta azt is, milyen fontos lesz erősen érkezni az első tétmeccsre, és hogy mindannyian nagyon várják, hogy megkezdődjön a 2019/2020-as idény: “Még mindig az előszezonban vagyunk, de szerintem már több energiánk volt, mint mikor elkezdtük a közös munkát. Tíz napunk van még az első tétmérkőzésig, szóval összpontosítanunk kell, és folytatnunk kell a kemény munkát. Az a célunk, hogy készen álljunk jövő hétre. Alig várjuk már, hogy elkezdődjön a spanyol bajnokság, szóval elszántan készülünk és gyakorlunk”.

Teljes menetrend