2019-08-08 10:42 d.gergo marca.com
Sajtóhír: Kubo a Valladolidban folytathatja Átigazolási hírek

A Real Madrid tizennyolc éves japán középpályása, Takefusa Kubo a hírek szerint a Real Valladolid csapatához csatlakozhat a 2019/2020-as szezonra, egy éves kölcsönszerződés keretében.

Az ifjú japán lenyűgözte a Real Madridot az előszezonban nyújtott teljesítményével, sokan azt gondolták, hogy be is ékelte magát Zinedine Zidane terveibe a hamarosan kezdődő szezonra. Az előzetes elképzelés a játékos jövőjével kapcsolatban az volt, hogy a Raúl által irányított Real Madrid Castilla játékosa lesz, azonban közben sajtóértesülések szerint bejelentkezett érte az a Real Valladolid, amely klubnak a tulajdonosa nem más, mint a Királyi Gárda brazil legendája, Ronaldo.

A hírek szerint Ronaldo maga jelentkezett be Kubóért a Real Madridnál, és a blancókkal ápolt jó kapcsolata lehet, hogy elég is lesz ahhoz, hogy a fővárosi alakulat belemenjen az egy éves kölcsönadásba. A Real Valladolid a spanyol élvonalban szerepel, ami Kubo fejlődése szempontjából is fontos tényező lehet, feltéve ha kap megfelelő mennyiségű játéklehetőséget a szezon során. Ronaldo csapata a 2018/2019-es szezonban a 16. helyen zárt a tabellán.

Teljes menetrend