2019-08-10 14:52 Tromposch Ádám as.com
Marcelo: “Ha a Real Madrid nem nyer, akkor világ vége van” Nyilatkozatok

Marcelo a La Gazzetta dello Sportnak nyilatkozott, melyben elmondta, hogy Olaszországból érdeklődtek iránta, de ő nem akarta elhagyni a Real Madridot.

“Az az igazság, hogy imádom a Real Madridot, ez az otthonom, és a legjobb csapat a világon. Az a nyomás, ami a Real Madridon van, összehasonlíthatatlan mással az egész sport világában” – kezdte a brazil válogatott védő.

“Néhányszor volt szó arról, hogy pár olasz klub megkeresett engem, de nem foglalkoztam ezekkel a pletykákkal. Mindig is itt éreztem jól magam, az elejétől kezdve megvolt bennem a kötelék a klub és az egész Madridizmus iránt. Kedvelem a Serie A-t, egy olyan bajnokságról van szó, amely visszanyerte a múltban kivívott presztízsét és fontosságát.”

A Real Madridot ért kritikákról, a Bernabéu közönségének véleményéről a következőket mondta Marcelo: “Amikor a Real Madrid nem nyer, az olyan, mintha itt lenne a világ vége. Ez a klub rengeteget adott a futballnak, többet, mint amit visszakapott. Most remek egyveleg van a keretünkben a fiatalokból és tapasztaltabb játékosokból. A megfelelő hozzáállással ismét oda juthatunk, ahová csak szeretnénk.”

Teljes menetrend