2019-08-10 09:37 d.gergo marca.com
Mijatovic: Csak Bale fog rosszul kijönni abból, ha marad Nyilatkozatok

Predrag Mijatovic a spanyol Cadena SER “El Larguero” című műsorában volt vendég, ahol élesen felszólalt Gareth Bale ellen. A MARCA napilap szemezgetett az interjúból:

A Real Madrid korábbi játékosa és sportigazgatója a műsorban elmondta, csak Gareth Bale fog rosszabbul kijönni a helyzetből, ha végül marad a Real Madridban, a klubnak ebből nem lesz baja: “Ha Bale marad, a Madridnak nem lesz ebből problémája. Akinek gondja lesz, az Bale maga, mert nincsen benne Zidane terveiben”.

Mijatovic ezen kívül beszélt még Luka Modric helyzetéről is, miután több forrás is úgy véli, hogy a horvát középpályás távozni fog Madridból: “Modric nagyon boldog a Real Madridban, és mint barátja elmondhatom, hogy maradni fog. Nem lehet semmilyen üzletbe bevonni őt, ő a címvédő Aranylabdás”.

Az előszezonról és a Real Madrid várható felállásáról is beszélt: “Szerintem Zidane elég gyakran fogja használni a három belső védős felállást a szezon során. A Madrid fokozatosan fejlődik, és versenyben lesz majd a szezon során. Azonban tény, hogy az előszezon egy kicsit furcsa volt”.

Teljes menetrend