Fejléc kép
Fórumajánló
Zidane: “Készen állunk a bajnokságra”
2019-08-12 07:36 d.gergo realmadrid.com
Zidane: “Készen állunk a bajnokságra” Barátságos mérkőzésekNyilatkozatok
Barátságos mérkőzés 2019 AUG 11 (vasárnap) 20:00 Stadio Olimpico 2-2 Büntetők eredménye: 5-4

Zinedine Zidane az AS Roma elleni mérkőzés lefújását követően nyilatkozott, és értékelte a csapat teljesítményét, illetve beszélt az átigazolásokról és az esetleges távozókról is.

A csapat Zidane szerint készen áll a bajnoki megmérettetésekre: “Az a fontos, hogy meddig jutottunk el mostanáig, mint csapat. Az előszezonnak vége, és jövő héten már a bajnokságban fogunk játszani. Készen állunk a létfontosságú meccsekre, és a bajnokságra”.

Az edző dolga, hogy variálja a csapat felállásait, idén is ez fog történni: “Legyünk őszinték, nem öt védővel játszottunk. Három védő volt, és két szélső. A második félidőben ezen is variáltunk. A Salzburg elleni meccsen nagyon jók voltunk, de tudom, hogy mindig fogunk változtatni valamin, ez az edző dolga, és így lesz majd a szezon során”.

Új erősítések a keretben: “Minket csak a jelenlegi keretünk izgat. Jövő héten kezdődik a spanyol bajnokság, arra a szombati meccsre összpontosítunk most. Bármi megtörténhet, mert van még három hét az átigazolási időszakból, de a keretünk az most is adott, én pedig hiszek a játékosaimban. Tudjuk, hogy remek szezont kell produkálnunk. Az első meccsünk szombaton lesz. Kedden már újra edzésben leszünk, fel kell készülnünk a szombati meccsre”.

Bale és James helyzete: “A keret tagjai mindketten, és számítunk rájuk. Bármi megtörténhet, de ennek a csapatnak a színeiben játszanak, és a rendelkezésemre állnak. James nem volt bevonva a játékba az elmúlt pár meccsen, de ez változhat. Bármi megtörténhet, akármelyik csapatnál, mielőtt véget ér az átigazolási időszak”.

Teljes menetrend