2019-08-17 21:46 d.gergo realmadrid.com
Casemiro: “Remek csapat vagyunk, remek játékosokkal” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 1. forduló 2019 AUG 17 (szombat) 17:00 Estadio Municipal de Balaídos 1-3

A Celta Vigo elleni győzelem után Casemiro is a sajtó rendelkezésére állt egy meccs utáni értékelésre.

“Boldogok vagyunk, mert remek munkát végzett az egész csapat egy nagyszerű ellenféllel szemben, egy nehéz helyszínen. A meccs elejétől kezdve irányítottuk a játékot, és arra összpontosítottunk, hogy mi itt a dolgunk”.

Csapatmunka
“Ha a Real Madridban játszol, mindig a legjobb eredmények elérésére kell törekedned, beleértve az előszezont is. De az emberek elfelejtik, hogy mire is való az előszezon: alkalmazkodni, alakítgatni, dolgozni a játékunk taktikai aspektusain… A legfontosabb dolog, hogy megszerezzük a három pontot, ma pedig megmutattuk, hogy jól dolgoztunk eddig, és van egy újabb hetünk a további munkára a következő meccsünk előtt. Tudjuk, hogy sok mérkőzésünk van a bajnokságban, és több másik sorozatban is játszunk, de jól kezdtük az idényt”.

Emberhátrány
“Tudjuk, hogy nagyon nehéz helyszín a Celta Vigo otthona. Modric nagyszerű játékos, és az elvesztése után is összpontosítanunk kellett a feladatunkra. Ha mindannyian együtt dolgozunk, a dolgok jól fognak alakulni, mert remek csapat vagyunk, remek játékosokkal”.

Labdaszerzések a meccs közben
“Ez a dolgom, elcsenni a labdákat. Élvezem ezt a szerepet a pályán, és boldog vagyok”.

A PSG Navast szeretné 2019.06.06. 08:04
Teljes menetrend