2019-08-20 09:25 d.gergo marca.comas.com
Marcelo: “Megtanultam együtt élni a kritikákkal” Nyilatkozatok

A Real Madrid brazil hátvédje a német Bild-nek adott interjút, melyben beszélt Kroosról, saját frizurájáról, és tetoválásairól is.

A kritikákról
“Ami tavaly történt, az csak töredéke mindannak a kritikának, amit a pályafutásom során kaptam a Real Madridban. Megtanultam együtt élni ezzel. Mindenkinél jobban tudom, hogy mikor vagyok jó formában, és mikor nem. Nem zavarnak a kritikák. Ha a dolgok nem alakulnak jól, keményebben kell dolgoznom, hogy fejlődjek”.

Kroos
“Nem olyan kemény és komoly személyiség, mint amit gondolna az ember róla. Nagyon vicces és boldog figura. Nagyon sok időt töltöttem már vele, nagyon kedves srác”.

Az átigazolások
“Nincs szükségünk új igazolásokra, mert jó csapatunk van”.

A bajnoki esélyekről
“Amióta csak Madridban vagyok, a klub arra tanított engem, hogy harcolni kell a trófeákért. Idén sem lesz ez másképp. Harcolunk a bajnokságért, a kupáért és a Bajnokok Ligájáért. Nem lesz könnyű, de ha összpontosítunk a munkánkra, akkor mindent megnyerhetünk. Évről-évre nehezebb trófeákat nyerni. Minden országban azon dolgoznak a csapatok, hogy a legjobb váljon belőlük”.

Marcelo tetoválása

Frizura, tetoválások
“Nagyon sok idő telik el egy-egy hajvágásom között, és ha sor is kerül rá, azt én csinálom magamnak. Csak a végéből vágok, hogy hosszú maradjon. Van egy tetoválásom egy Wolkswagen Bogárról, ez nagyapán miatt van, aki mindig hitt bennem, és mindenhova elvitt. Minden tőle telhetőt megtett, mindent ami lehetséges, és azt is, ami lehetetlen. Szerette volna látni, hogy profi lesz belőlem, és egy ilyen autóval vitt mindig az edzéseimre”.

Teljes menetrend