2019-08-21 17:11 d.gergo laliga.es
Három új bajnoki mérkőzésnek is hivatalos lett a kezdőrúgása Spanyol Bajnokság

A spanyol labdarúgó szövetség kihirdette a spanyol bajnokság ötödik, hatodik és hetedik fordulóinak hivatalos kezdőrúgásait, a Real Madrid ezeken a játéknapokon a Sevilla, az Osasuna és az Atlético Madrid ellen játszik majd.

A spanyol bajnokság ötödik fordulójában a Real Madrid a Sevilla otthonában látogat majd, a mérkőzés szeptember 22-én, vasárnap este 21:00-kor kezdődik majd. A hatodik fordulóban az Osasuna érkezik majd a Santiago Bernabéu stadionba, a meccs szeptember 25-én, szerdán este 21:00-kor veszi kezdetét. A hetedik játéknapon ismét a Real Madridon lesz a sor az utazásra, azonban nem kell messzire menni, hiszen a Wanda Metropolitano-ban lesz jelenésük a városi rivális Atlético Madrid elleni összecsapáson. A madridi derbi szeptember 28-án, szombaton 21:00-kor kezdődik majd.

A Real Madrid weboldalán található közlemény szerint a La Liga fenntartja a jogot a kezdőrúgások időpontjainak megváltoztatására a várható hőmérséklet függvényében.

A már lejátszott mérkőzések jegyzőkönyveit, illetve a soron következő mérkőzések dátumait Mérkőzésnaptárunkban találjátok, ide kattintva.

Teljes menetrend