2019-08-25 00:26 d.gergo realmadrid.com
Ramos: “Szerettünk volna egy győzelmet adni a szurkolóinknak” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 3. forduló 2019 SZE 01 (vasárnap) 21:00 Estadio de la Cerámica 2-2

A Real Valladolid elleni döntetlen után Sergio Ramos és Raphael Varane is nyilatkoztak.

Sergio Ramos

“Keserédes nap volt a mai. Az első félidőben nagyon intenzíven játszottunk, és voltak gólhelyzeteink is, de nem volt szerencsénk. Az első félidős hajtás után kicsit visszavettünk, és kevesebb helyzetet dolgoztunk ki. Elestünk a három ponttól, pedig nagyon jól jött volna a győzelem. Igazán kár ezért a döntetlenért. Fáj nekünk, mert ez volt az első hazai meccsünk a szezonban, és szerettünk volna egy győzelmet adni a szurkolóinknak. Tartozunk nekik ezzel, és legközelebb nyerni fogunk. Folytatnunk kell a munkát, és meg kell tanulnunk, hogy hogyan védekezzünk olyankor, amikor mi vezetünk”.

A nyomás
“A Real Madrid mindig győzni akar. Igyekszünk mindent megtenni a pályán ezért. A nyomás kicsit nagyobb most a tavalyi szezon miatt, mert nem alakultak jól a dolgaink. Szeretnénk izgalmas meccseket adni a szurkolóinknak”.

James, Bale és Neymar
“A keretben mindenki bevethető akar lenni, hogy az edző számíthasson rá. Bale és James nagyszerű játékosok. Semmi kétség afelől, hogy Zidane terveiben kulcsszerepet játszanak majd. Tiszteletlenség a keretre nézve olyan játékosokról beszélni, akik nincsenek nálunk. Ha nem 1-1 lett volna ma a végeredmény, talán meg sem kérdeztek engem Neymarról. Elégedettek vagyunk a keretünkkel, és bármelyik csapat ellen képesek vagyunk felvenni a kesztyűt”.

Kapusok
“A Madridnak két nagyszerű kapusra van szüksége, és szerintem ez a keretben meg is van Courtois és Keylor személyében. Tudom, hogy ez az edzőnek és a kapusoknak is egy nehéz helyzet. A kereten belüli verseny egy szükséges dolog, és a Real Madridnál a legjobbaknak kell játszania”.

Raphael Varane

“Jó meccsünk volt, és jobb eredményt érdemeltünk volna. Korábban is gólt szerezhettünk volna. Nehéz volt ez, és csak a meccs végén sikerült betalálnunk. Jó első félidőnk volt, de valami hiányzott belőlünk”.

“Voltak helyzeteink, és fejtörést tudtunk okozni az ellenfélnek. Keményen fogunk dolgozni azért, hogy a következő meccsen ne forduljon elő hasonló helyzet, mint ma. A fociban a dolgok nagyon gyorsan haladnak. Folytatnunk kell a munkát, összpontosítunk és el akarjuk érni a céljainkat”.

A csatárok szerepe
“A támadóink nagyon jól teljesítettek, a végén mindig a szerencse vagy a pontosság hiányzott. Nem őket kell okolni a mai eredmény miatt. Ilyesmi előfordul a fociban, pozitívnak kell lennünk, és fejlődnünk kell”.

Mendy nem edzett ma délelőtt 2019.09.24. 12:56
Teljes menetrend