Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2019-08-25 00:12 e.gergo realmadrid.com
Zidane: „Megérdemeltük volna a három pontot” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság

Nincs ilyen azonosítójú mérkőzés az adatbázisban!

Zinedine Zidane a Real Valladolid elleni mérkőzés lefújását követően a szokásokhoz hűen a sajtó rendelkezésére állt a meccs értékelése kapcsán.

„Keserű érzés van bennem, mert a legnehezebb dolgot megcsináltunk, gólt lőttünk a második félidő végén, de pár perccel később ők is betaláltak. Kemény helyzet, nehéz ez így, hogy tudod, hogy többet érdemeltél volna. Megérdemelte volna a csapat a három pontot, különösen ha figyelembe vesszük az első félidőben kialakított sok helyzetünket”.

„Nem Kroos labdavesztésén múlott a dolog, egy ilyesmi bármikor megtörténhet. A védekezés során nem helyezkedtünk jól. Nem tudtuk megszerezni a győzelmet, fejlődnünk kell és a lefújásig játszani, mert nem engedheti meg magának manapság senki, hogy csak 60-70 percen át tegye oda magát. A teljes meccsen át koncentrálnunk kell a feladatunkra. Ha végig úgy játszottunk volna, mint az első félidőben, akkor jó esélyünk lett volna a győzelemre”.

James
„Jól játszott. Kapott egy kisebb ütést, ezért cseréltem le, az ilyesmi előfordul a pályán, és ilyenkor jobb szeretek nem kockáztatni. Jó első félidőt játszott, csak úgy, mint a csapat többi tagja. Gólhelyzete is volt”.

„Hiányoznak tőlünk a gólok. Jobban kell hinnünk abban, amit csinálunk. Jovicnak kapufa lett az első helyzete, Benzema gólt szerzett. Az első félidővel elégedettek lehetünk, nagyon sok helyzetet alakítottunk ki. Hiányoznak a gólok, pozitívabbnak és magabiztosabbnak kell lennünk”.

Nyomás
„Érzem a nyomást természetesen. A szurkolók kiállnak mellettünk. Tudom, hogy nehéz egy ilyen meccs után. Szükségünk van a szurkolóink támogatására, és minden tőlünk telhetőt meg fogunk tenni a pályán a győzelemért”.

A második félidő
„Nem erőnléti visszaesés volt. A szezon elején vagyunk. A hőséget sem okolhatjuk, mert az mindkét csapatra ugyanolyan hatással van. Nem voltunk olyan magabiztosak a második félidőben, és a játékunk sem volt olyan gördülékeny. Nem erőnléti probléma volt”.

Jovic és James
„Mindketten fontos játékosok, akik variációs lehetőséget adnak a csapat számára. A 4-4-2-es felállás is játszhat nálunk”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend