2019-08-29 21:03 d.gergo realmadrid.comuefa.com
A BL-sorsolás utáni reakciók Bajnokok LigájaNyilatkozatok

A Bajnokok Ligájában a Real Madrid a Paris Saint-Germain, a Club Brugge és a Galatasaray ellen kezdi meg a menetelést a 2019/2020-as idényben.

Fatih Terim, a Galatasaray edzője: “Az egyik kulcs csoportban vagyunk. A Paris Saint-Germain rendre versenyben van ezen a tornán. A Real Madridról pedig nem is kell külön beszélni, ha a Bajnokok Ligájáról van szó. A Club Brugge ellen játszottunk már korábban. Fel fogunk készülni, és a végsőkig fogunk harcolni a saját focinkkal, kihozva magunkból a lehető legtöbbet. Készen állunk rá”.

Thomas Tuchel, a Paris Saint-Germain edzője: “Három remek hangulatú helyszínre látogatunk majd. Tudjuk, hogy mint minden évben, most is készen kell állnunk már az első meccstől kezdve. Úgy fogunk felkészülni, hogy jól tudjunk teljesíteni már az elejétől”.

Emilio Butragueno, a Real Madrid intézményes kapcsolataiért felelős igazgatója: “A Bajnokok Ligájáról beszélünk, amiben minden meccsen nagy a verseny. A PSG egy nagyon kemény ellenfél, és a Brugge és a Galatasaray is erős hazai pályán, hatalmas szurkolótáboruk van. A legjobbat kell kihoznunk magunkból, és reméljük, hogy ez elegendő lesz majd ahhoz, hogy továbbjussunk a csoportból. A PSG egy nagyon erős csapat. Az ilyen mérkőzések már önmagukban motiváló hatásúak. Ez az egyik legjobb párosítás, amiben a szurkolók reménykedhettek. Kemény lesz, de ez a kiírás ilyen, kihívást jelent”.

Teljes menetrend