2019-09-02 10:17 d.gergo
Carvajal: “Nem engedhetjük, hogy ennyi helyzetet alakítsanak ki ellenünk” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 3. forduló 2019 SZE 01 (vasárnap) 21:00 Estadio de la Cerámica 2-2

A Villarreal elleni döntetlen után Carvajal, Casemiro és Lucas Vázquez is nyilatkoztak. A mérkőzés beszámolóját, jegyzőkönyvét, képgalériáját és további kapcsolódó nyilatkozatait ide kattintva találjátok.

Dani Carvajal

“A pályán jó érzések voltak bennünk. Sok pozitív dolgot csináltunk, nálunk volt a labda és helyzeteket alakítottunk ki. Nem engedhetjük, hogy az ellenfeleinknek ennyi helyzete legyen, mert lőttek is belőle két gólt nekünk. De a csapatunk jó irányba halad, az a célunk, hogy minden mérkőzésünket megnyerjük”.

“A csapat nem vett vissza egyszer sem, letámadtuk az ellenfelünket. Igyekeztünk megnyerni a meccset, de csak egy ponttal megyünk haza. Nem vagyunk boldogok, de folytatnunk kell a munkát. Ez volt a harmadik forduló, és javítanunk kell még a védekezésünkön és a befejezéseken is. A csapatnak fel kell vennie a spanyol bajnokság ritmusát, és ki kell javítanunk a hibákat, amiket eddig elkövettünk”.

Vinicius buktatása
“Nem láttam sokat a helyzetből, de azt beszélik, hogy lehetett volna büntető belőle. De a VAR nem szólt közbe, vagy a játékvezető nem adta meg, így nem mondhatunk sokat erről”.

Casemiro

“Irányítottuk a meccset, és voltak helyzeteink. De ha ezt a mezt viseled, akkor kötelezettséged nyerni. Erről szól a Real Madrid. Tudjuk, hogy milyen nehéz helyszín a Villarreal otthona, de nagyjából hetvenöt percig a kezünkben volt a mérkőzés irányítása”.

“A Villarrealnak két helyzete volt, és két gólt is lőttek. Harcoltunk a meccs végéig, és a harcot folytatnunk is kell. Egy pontot szereztünk, de még többet kell begyűjtenünk. A válogatott szünetben folytathatjuk a munkát, és változtathatunk a mentalitásunkon”.

Fejleszthető területek
“Hiányzott a csapatból a pontosság a befejezéseknél, és javítanunk kell a védekezésünkön is. Csapatként kell dolgoznunk, és amikor védekezésre kerül a sor, mindannyiunknak ki kell vennünk a részünket ebből, és ugyanez igaz a támadásokra is. A csapatszellem erős nálunk, és biztos vagyok benne, hogy ez sokat fog nekünk segíteni a bajnokságban”.

A játékvezetőről
“Jó meccse volt ma, ahogy mindkét csapatnak is. A szurkolóknak azt kell nézniük, hogy milyen keményen dolgoztunk a meccsen. Folytatni fogjuk a munkát, és dolgozunk a szurkolóinkért és magunkért is”.

Lucas Vázquez

“Összességében a csapat jól teljesített. Csak a fociban legfontosabb dolog hiányzott, az pedig az eredmény. Folytatjuk a munkát, hogy az eredmények is jöjjenek. A következő forduló a Levante ellen egy jó lehetőség lesz számunkra, hogy nyerjünk a saját közönségünk előtt, és várjuk már, hogy megkezdjük a közös felkészülést arra a meccsre”.