Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2019-09-02 19:11 e.gergo twitter.compsg.fr
Keylor első szavai az átigazolása után Átigazolási hírekNyilatkozatok

Keylor Navas ma kora este hivatalosan is a Paris Saint-Germain játékosa lett.

A Real Madrid és a párizsi alakulat ma este 18:00 előtt picivel jelentette be hivatalosan, hogy megegyeztek Keylor Navas átigazolásáról, a kapus 2023 júnis 30-ig szóló, tehát négy szezonra érvényes szerződést írt alá a francia csapattal. Keylor Navas pár szóban nyilatkozott már a Paris Saint-Germain weboldalának is, majd később Twitteren is írt egy sort a távozásáról.

Keylor Navas a Twitteren közzétett bejegyzésében utalt arra, hogy nem az volt a szándéka, hogy elhagyja a Real Madridot, de tudja, hogy okkal történt a váltás:
„Ha Isten megváltoztatja a terveinket, akkor az azért van, mert valami jobb fog jönni. Bízom ebben az új ösvényben, és remélem, hogy történelmet tudok írni a PSG-vel”.

Keylor Navas első szavai a PSG játékosaként a francia klub weboldalán:
„Nagy ambíciókkal érkezem Párizsba a spanyolországi tapasztalataim után. A Paris Saint-Germain egy nagy presztízsű klub Latin-Amerikában is, és nagyon motivált vagyok, hogy a PSG-hez csatlakozhatok, ami egy izgalmas kalandba kezdett sok évvel ezelőtt. Mindent meg fogok tenni azért, hogy új trófeákhoz segítsem a csapatot. Minden tapasztalatomat és profizmusomat bele fogom tenni a munkába. Szeretném megnyerni majd a párizsiak szívét is, akiknek a szenvedélye egész Európában híres”.

„Egy nagyszerű kihívás ez számomra, egy remek csapatban és egy csodálatos városban. Nagyon boldog vagyok, és várom már, hogy én is a Paris Saint-Germain részese legyek, mert tudom, hogy ez egy remek csapat, és hogy nagyszerű dolgokat vihetünk végbe együtt. Alázattal érkezem, mint mindig, de nagy akarat van bennem, hogy dolgozzak és segítsek a csapattársaimnak. Szeretném kivenni a részemet a munkából. Szeretek keményen dolgozni, és szeretném a tőlem telhető legjobban segíteni a klubot”.

„A nagy meccseken jól felkészültnek kell lenned, számomra nagyon fontos, hogy az edzéseken jól dolgozzak, és kihozzam magamból a maximumot. Hiszek abban, hogy a csapategység is nagyon fontos. A pályán igyekeznünk kell, hoyg mindenkit boldoggá tegyünk.

„Nem beszélek még franciául, de nagyon meg szeretném tanulni a nyelvet! Már beszéltünk is egy tanárral, és szerintem rövid időn belül meg tudok majd szólalni franciául. Nyaralások alkalmával sokszor voltunk már Párizsban, és most ez a város lett az otthonunk! Nagyon szép város, van történelme, és nagyon boldogok vagyunk, hogy lehetőségünk lett itt élni”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend