Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2019-09-04 08:53 ___Samy___ marca.com
Eden Hazard elhagyta a válogatott edzőtáborát Nemzeti válogatott

Eden Hazard elhagyta a válogatott edzőtáborát miután megvizsgálták a válogatott orvosai is, és visszatért Madridba. Így tovább folytathatja a combsérülésből való felépülést.

Hazard a madridi orvosok jelentéseivel a kezében indult el hazája válogatottjához, melyek szerint augusztus 16-án jobb combsérülést szenvedett, és nem áll játékra készen. Ezt a válogatott orvosai is megerősítették, így a játékos visszatért Madridba. A jelenlegi helyzet szerint pedig visszatérhet szeptember 14-én, a Levante ellen.

A Real Madrid számára jó hír, hogy Hazard nem léphet pályára San Marino és Skócia ellen sem. A Real Madrid edzőközpontjában attól féltek, hogy a játékos pályára fog lépni az imént említett selejtezőkön, és emiatt még több időt kell majd kihagynia. Azonban a válogatott orvosok is hasonló következtetésre jutottak, így nem kellett sokáig aggódni Hazard visszatérése miatt.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend