2019-09-04 08:43 ___Samy___ marca.com
Lucas Silva már nem a Real Madrid játékosa Átigazolási hírek

A brazil középpályás tegnap óta már nem a Real Madrid játékosa, miután a játékos és a klub egy közös szerződésbontás mellett döntött.

Ennek eredményeként a 26 éves Lucas szabadon igazolható, tehát tárgyalhat bárkivel. Még annak ellenére is, hogy a piac tegnap este már bezárt. A középpályás abban reménykedik, hogy az elkövetkezendő napokban talál magának egy európai csapatot.

Lucas Silva 15 millió euró fejében 2015. januárjában érkezett meg a spanyol fővárosba, mialatt Carlo Ancelotti volt a klub vezetőedzője. Az érkezése aligha volt meglepő, hiszen a 21 éves középpályást akkoriban választották a brazil bajnokság legjobb középpályásának.

Azonban Lucas nem igazán kapott lehetőséget a bizonyításra. Összesen nyolc bajnoki és egy BL mérkőzésen léphetett pályára, majd kölcsönbe került a Marseilleshez, majd vissza a Cruzeiróhoz.

Most, hogy bürokratikus okok miatt nem edzhetett Valdebebasban sem, jobbnak látták ha egy közös szerződésbontással mindenki megy a saját maga útján. Silva szerződése egyébként 2020. júniusig szólt volna, de mindenki ezt a megoldás vélte jobbnak, a következő csapat megtalálását szem előtt tartva.

Teljes menetrend