2019-09-05 20:42 ___Samy___ managingmadrid.commarca.com
Bale: “Leszegett fejjel és keményen dolgoztam” Nyilatkozatok

A walesi játékos most először nyilatkozott a sajtónak az előző idény vége óta, mely során elmagyarázta milyen dolgok történtek vele a nyáron.

“Ami a nyáron történt, az nem igazán van rám hatással, jól kipihentem magam. Leszeget fejjel és keményen dolgoztam. Bár sok mindent mondtak rólam, de én csak tovább folytattam a munkát. A megtörtént dolgok továbbra is magánjellegűek maradnak, ha válaszokat akartok, akkor kérdezzetek róluk a Real Madridnál”, mondta Bale.

A walesi támadó hiába volt már fél lábbal kint, végül mégis maradt Madridban, és meghatározó játékos lesz Zidane mester számára az jelenlegiek alapján. Az eddigi három mérkőzés mindegyikén bekerült a kezdőcsapatba Bale.

“Nyilvánvalóan nem ez volt a legjobb nyaram, de a legrosszabb sem. Emlékszem, hogy Harry Redknapp alatt nem játszottam egy teljes idényen keresztül. Nem volt ideális, de megtörtént és most már tudom ezt kezelni. Csak annyit kell tenned, hogy leszegett fejjel, keményen dolgozol. A felkészülést tekintve jó előszezonom volt, és jól kezdtem az idényt.”

“A szenvedélyem sosem hagyott alább, profi vagyok. Azért kapok fizetést, hogy futballozzak. Vannak hullámhegyek és hullámvölgyek, de az edzéseken való kemény munka megoldja ezt. Mikor a dolgok nem mennek jól, keményen kell dolgoznod, és a dolgok megváltoznak, meglesz a jutalma. Sosem figyeltem a kritikákra, mert nem tudják mit beszélnek.”

Természetesen a golfozás is szóba került, hiszen számos alkalommal támadták őt a szurkolók és a kritikusok is emiatt. Sőt mi több, Courtois a ‘Golfozó’ becenevet aggatta a támadóra.

“Golfozó vagyok, nem láttátok a képeket?”, mondta viccesen Bale, mikor a fent említett becenévről kérdezték, “Beszéltem Courtoissal erről, és azt mondta, hogy ez természetesen csak poén volt. Az emberek kiragadják a kontextusból, de őszintén szólva én nagyon örülök a becenévnek. Nyilvánvalóan a futball a legnagyobb szenvedélyem. A golf csak egy hobbi, mint ahogy mindenkinek van egy hobbija. Nincs azzal semmi baj, hogy az emberek nagy ügyet csinálnak belőle.”

Teljes menetrend