Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2019-09-05 13:02 ___Samy___ as.com
Gareth Bale egy meccses eltiltást kapott Sérülések, eltiltások

Zinedine Zidane-nak a Levante elleni mérkőzésre Gareth Bale nélkül kell felkészülnie. Elég csekély volt az esélye annak, hogy a soron következő bajnoki mérkőzést nem kell kihagynia a vasárnapi produkciója után, melynek eredménye az eltiltás mellett pénzbírság is volt. A klubnak 350 eurót kellett fizetnie, a játékosnak pedig 600-at.

A klub természetesen megpróbálta fellebbezni a játékos második sárga lapját azt állítva, hogy semmilyen szabálytalanságot nem követett el a walesi és a Villarreal játékosa volt az, aki először hozzáért a másikhoz. Ezt az érvet a fegyelmi testület elutasította, akárcsak Casemiro sárga lapját, amit a brazil még korábban kapott.

Bale „menetelése” most így ideiglenesen félbeszakadt, hiszen egy nyugtalan nyár után hirtelen a kezdőben találta magát Karim Benzema mellett. Így most a francia edzőnek alternatíva után kell néznie, és a tervek szerint ez Eden Hazard lesz. Az előjelek alapján a belga támadó már egészséges lesz a Levante ellen, így könnyedén átveheti Bale helyét a kezdőcsapatban.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend