2019-09-05 13:21 ___Samy___ as.com
Mariano visszautasította a Schalke megkeresését is Átigazolási hírek

Mariano minden erejével azon van, hogy a Real Madridnál maradjon még annak ellenére is, hogy számos kérője akadt a nyáron, többek között a Sevilla, az AS Róma, a Monaco vagy a Schalke.

A német csapat azonban az egyetlen, amelyik hajlandó lett volna kifizetni az éves szinten 4 millió eurós fizetési igényét, Mariano mégsem távozott. Hiába a német csapat kecsegtető ajánlata, az a tény, hogy nem érdekeltek az európai porondon a 2019/20-as idényben, arra sarkallta a játékost, hogy inkább maradjon. Még úgy is, hogy nyilvánvalóan nem szerepel Zidane terveiben.

A játékos már az elejétől kezdve világossá tette, hogy nem akar távozni a spanyol fővárosból, hogy ez érte kiadott 20 millió eurót helyre tudja hozni. “Nincsenek vele terveim, velünk van, edz, de még nem játszott” – mondta Zidane az Arsenal elleni mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón. A csatár összesen 39 perc lehetőséget kapott az egész előszezon során, és elvették tőle a 7-es számú mezt is, amit Hazard kapott meg. Az eddigi három bajnoki mérkőzés keretébe pedig be sem került.

A játékos állítása szerint boldog a spanyol fővárosban, és tudatában van annak, hogy kevés lehetőséget fog kapni az idény során. Ennek ellenére ő úgy vélekedik, hogy a szezon hosszú, és mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy lenyűgözze a csapat francia edzőjét.

Teljes menetrend