2019-09-09 10:54 ___Samy___ marca.com
Casemiro fontosabb, mint valaha Egyéb hírek

Casemiro fejlődése a Real Madridnál rendkívüli. Mióta visszatért a Portótól 2015-ben, a csapatban betöltött fontossága évről évre csak nő.

Casemiro megkérdőjelezhetetlen játékos volt Zidane első érája alatt is, most pedig gyakorlatilag ő az egyetlen olyan játékos a csapatban, aki pótolhatatlan. Zidane nem akart még egy Casemiro stílusú játékost a csapatban, így a brazil kiesése komoly gondokat okozhat.

A francia edző elképzelni sem akarja azt, hogy a brazil középpályás huzamosabb ideig a kispadon üljön. Szerinte a Real Madrid nélküle központi pillér nélkül maradna, és erre nincs sok megoldás az edző tarsolyában. Casemiro nem csak a képességei miatt nélkülözhetetlen, de sokat tesz hozzá csapatszinten is.

Paul Pogba alternatív opciót nyújtott volna, nem véletlenül szerette volna őt annyira Zidane. Pogba Casemiro, Modric vagy akár Kroos feladatát is el tudta volna látni a középpályán.

Casmemiro a klub egyik legértékesebb játékosa, nem véletlenül őt kérte a PSG Neymarért cserébe. A franciák már régóta kinézték a brazilt, de Zidane hallani sem akar a távozásról.

Ebben a szezonban is muszáj lesz eszközölni a rotációt, de Casemiro pihenése ha nem muszáj, nem fog megtörténni. A következő bajnoki mérkőzésen úgy néz ki mégis nélküle fog felállni a csapat, hiszen a válogatott mérkőzésekről csütörtöktől előbb biztos nem fog visszatérni.

Emellett nemsokára jön a PSG elleni Bajnokok Ligája mérkőzés is, így a pihenés indokolt a számára. Már ha Zidane is ezt belátja.

Teljes menetrend