2019-09-09 10:29 ___Samy___ as.com
Van de Beek jövő nyáron érkezik Átigazolási hírek

A spanyol AS szerint a Real Madrid vezetősége közölte Van de Beek-el, hogy jövő nyáron le fogják őt igazolni.

Zinedine Zidane Pogba “mániája” arra késztette a Real Madrid vezetőségét, hogy a lehetséges alternatívákat a háttérbe szorítsák. Az egyik ilyen játékos az Ajax saját nevelésű középpályása, Van de Beek volt, akivel közölték, hogy jövő nyáron ismét megpróbálják őt leigazolni.

A holland középpályás sokáig a Real Madrid egyik lehetséges érkezője volt, azonban mégsem történt meg a váltás. A vezetőség úgy érezte, hogy a 22 éves játékos számára egy újabb év az Ajaxban előnyös lehet. A hollandok jövőre is hajlandóak lesznek tárgyalni az eladásáról, hiába távozott már idén nyáron De Jong és De Ligt is. Az Ajax 50 millió euróban lőtte be a játékos árát, aki ha megismétli a tavalyi mutatóját – 17 gól és 13 gólpassz – növelni fogja ezt az összeget.

Zidane szava

Augusztus 2-án Van de Beek elismerte, hogy a Real Madrid érdeklődik iránta: “Igen, a Real Madrid érdeklődik irántam, de sietniük kell”, mondta. Akkoriban egyébként a Real Madrid és a Manchester United közötti tárgyalások kezdtek zsákutcába futni Pogba megszerzését illetően. Mindazonáltal Zidane abban a hiszemben leintette a holland érkezését, hogy a puzzle utolsó darabja az Paul Pogba. Hasonló volt a helyzet, mint annak idején Kepa érkezése, aki Zidane-nak nem kellett, hiszen Keylor mellett tette le a voksát.

Van de Beek így azt a tájékoztatást kapta augusztus 10-e körül, hogy a Real Madrid idén nyáron mégsem igazolja le őt, és jövő nyárig várnia kell. Hogy ez jó döntés volt-e, az majd később kiderül.

Teljes menetrend