2019-09-10 14:14 ___Samy___ as.com
Ramos Gareth Bale védelmére kelt Nyilatkozatok

A Real Madrid kapitánya a Daily Mail-nek adott interjút, mivel Angliában tartózkodott az új filmjének promóciója miatt.

Sergio Ramos a közelgő dokumentum filmjének reklámkampánya ügyében Londonban járt, ahol az angol napilap gyorsan készített is vele egy interjút. Ebben a védő elemezte a Zidane-al való kapcsolatát és Gareth Bale jelenlegi helyzetét is.

Győzelmi sorozat: “Egy jó győzelmi sorozat után ez megváltozott. Nem nyerünk mérkőzéseket annak ellenére, hogy a csapat nem fáradt bele ebbe. Ez egyszerűen olyasvalami, ami megtörtént, és nekünk újra kell kezdenünk mindent. Új játékosaink vannak a fedélzeten és minden idényben kötelességünk nyerni. Össze kell szednünk magunkat a tavalyi gyenge szezont követően, és még jobban kell vágynunk a címekre. Úgy érzem, hogy ez a szezon sikeres lesz, különösen ha már az elejétől kezdve jól csináljuk a dolgokat.”

Garteh Bale: “Gareth Bale egy nagyszerű játékos és kulcsfontosságú tényező mióta velünk van. A sajtó azt mond, amit akar; néhány történet igaz, mások nem. Ilyen világban élünk, de felül kell emelkednünk ezeken. Tekintettel arra, amit Gareth-ről mondtak, az idő mindent a helyére tesz. Úgy gondolom, hogy tiszteletben kell tartani mindazt, amit egy játékos a magánéletében tesz, nem pedig kibeszélni.”

Zidane: “Ő még mindig ugyanaz az ember, és rendelkezik a nagyszerű edzők aurájával, habár most már még tapasztaltabb.”

Személyiség: “Szeretek mindenből versenyt űzni, amit csinálok reggeltől estig. Még ha a gyerekeimmel játszok is, nyernem kell. Imádok nyerni, ez ilyen egyszerű.”

Amazon dokumentum film: “Senki nem tudja, hogy mikor jön el a legjobb idő a filmezésre. Ha tudtam volna, talán már három évvel ezelőtt elkezdtük volna a filmezést. Szerintem jó látni azt, hogy milyen szenvedéssel is tud járni a futballista lét és, hogy milyen áldozatokat kell hozni ezért a karrierért. Szerintem a nézők látni fogják egy olyan oldalam, ami drámaibb, meghatóbb, nyersebb és talán szórakoztatóbb, mint ha csak a győzelemre koncentrálok.”

“Az egyik ok, ami miatt beleegyeztem a film forgatásába, hogy hagyjak magam után valamiféle örökséget egy feltörekvő gyereknek, azoknak, akik szeretnek vagy a szurkolóknak akik így egy másik oldalamat is megismerhetik. A filmben megmutatom, hogy milyen szenvedélyes vagyok, ami egyfajta köszönet is feléjük. Azt is remélem, hogy a kritikusok is megnézik, és majd esetleg meggondolják a rólam alkotott véleményüket.”

Teljes menetrend