Fejléc kép
Fórumajánló
Martin Ødegaard: “Az a célom, hogy a Real Madridban játszhassak”
2019-09-16 19:28 Zs. Bence as.com
Martin Ødegaard: “Az a célom, hogy a Real Madridban játszhassak” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság

A norvég televíziónak nyilatkozott a Királyi Gárda legnagyobb reménysége.

A 20 éves Martin Ödegaard a La Liga idei nagy szenzációja. A Real Madrid norvég játékosa a Real Sociedad kölcsönjátékosaként szerepel idén a spanyol élvonalban. Eddig két mérkőzésen két gólt szerzett, melyet fantasztikus játék mellett sikerült elérnie. Legutóbb az Atlético Madrid ellen szerezte meg a vezetést csapata javára, majd a 2. gólból is aktívan vette ki a részét, 2-0-ra verték a Matracosokat. A norvég TV2-nek nyilatkozott a skandináv csodagyerek, aki bevallotta: idén nyáron eszébe sem jutott Madridban maradni.

„Már a tavalyi szezon végén is tudtam, hogy nem lenne jó, ha idén térnék vissza a Madridhoz. Fiatal játékos vagyok, így számomra a legfontosabb, hogy minél több játéklehetőséghez juthassak. A Madridban ezt nem könnyű elérni. Rengeteg remek játékos van ott, hatalmas a versenyhelyzet. Egyértelmű volt, hogy számomra az a legjobb, ha új kölcsönlehetőséget keresek. A klub is így látta jónak. Ezért döntöttünk ilyen korán.”

„Remekül érzem magam, élvezem, hogy itt lehetek. Minden jól alakul, ami miatt kifejezetten boldog vagyok. Kényelmes nekem itt, otthon érzem magam. Megkönnyítik a dolgom, az első pillanattól fogva tudtam, hogy jó döntés volt idejönni. Az itteni emberek és a csapattársaim is elképesztően kedvesek, az első naptól fogva rengeteget segítenek nekem, akárcsak az edzőm. Neki világos elképzelései vannak, így könnyű megérteni, milyen játékot is vár el tőlem. Megkönnyíti a helyzetemet.”

„Az a célom, hogy a Real Madridban játszhassak. Ezért igazoltam ide. Egy nap ott szeretnék szerepelni. Jelen pillanatban azonban itt kell lennem. Érzem, hogy sokat javultam az elmúlt két évben. Jobb játékos lettem, érettebb, idősebb és erősebb. Jobban érzem magam most, mint amikor először Spanyolországba jöttem. Természetesen ebben a korom is segít.”

Teljes menetrend