Fejléc kép
Fórumajánló
“Sergio Ramos úgy néz ki, mint egy svéd turista”
2019-09-16 09:21 ___Samy___ as.commarca.com
“Sergio Ramos úgy néz ki, mint egy svéd turista” Egyéb hírek

A Real Madrid vasárnap reggel megtartotta a szokásos éves közgyűlést, mely során számos érdekes téma merült fel. Többek között Sergio Ramost és testvérét, egyben ügynökét, René Ramost is kritikával illették a sociók.

Sergio Ramos lelkes felhasználója a közösségi médiának, melyet több klubtag nem néz jó szemmel. Ennek pedig hangot is adtak tegnap reggel. “Mondják meg Ramosnak, hogy ne legyen fent minden nap az Instagramon”, mondta az 1776-os számú soció, Jesus Maria Lopez Gomez. “Máskor meg úgy néz ki, mint egy svéd turista abban a rózsaszín kalapban.”

A klub elnöke, Florentino Perez nem nézte jó szemmel azt, hogy a Kapitányt kritizálják, és természetesen válaszolt: “Szeretném emlékeztetni, hogy ha Sergio Ramosról beszél, akkor arról a lisszaboni gólról is beszél. Nem ez a megfelelő idő a vádaskodásra.”

Majd Lopez Gomez válaszolt: “Az nem helyénvaló, hogy míg a Real Madrid kiesik az Ajax ellen a Bajnokok Ligájából, addig a kapitány valóságshow-t forgat a Santiago Bernabéuban.”

René Ramost szintén kritika illette, ugyanis nem tetszik az a klubtagoknak, hogy Ramos ügynöke érdekelt a női csapatnál, a CD Tacónnál. Az egyik soció így fogalmazott: “Szeretném, ha René Ramos távol tartaná magát a Real Madridtól.” Mások pedig még azt is megkérdőjelezik, hogy vajon a Real Madrid és a CD Tacón üzlet létrejöttével anyagilag jól járhat-e Sergio Ramos, mivel René a CD Tacón vezetőségében foglal helyet.

Perez válasza erre csak ennyi volt: “Annak a ténynek, hogy a Tacón vezetőségében egy jelenlegi Real Madrid játékos hozzátartozója kap helyet, semmi köze nincs az összeolvadáshoz.”

Nem csak negatív hanga volt azonban a közgyűlésnek, hiszen José Maria Gail Lopez például dícsérte Florentino Perez munkásságát: “Azt látom, hogy az elnökünk továbbra is erős”, majd felhozta José Mourinho visszatérését, ami vitákhoz vezetett.”

Teljes menetrend