Fejléc kép
Fórumajánló
James: “Hosszú még a Bajnokok Ligája”
2019-09-19 10:04 d.gergo realmadrid.com
James: “Hosszú még a Bajnokok Ligája” Bajnokok LigájaNyilatkozatok

A Paris Saint-Germain elleni vereséget követően James Rodríguez, Casemiro, és a három gólt kapu Thibaut Courtois is nyilatkoztak.

James Rodríguez

“Nem volt jó nap a mai, de tanulnunk kell belőle. Szerintem vannak jobb és rosszabb napjaink, csak úgy, mint mindenkinek, aki dolgozik. Gyenge eredményt értünk ma el, de nem kell drámát csinálnunk belőle. Még csak most kezdődött a sorozat, és hosszú még a Bajnokok Ligája. Kemény meccsünk lesz a hétvégén a bajnokságban, és arra kell fókuszálnunk”.

“Örülök, hogy újra játszhatok, és remélem jó szezonunk lesz. Felelősséggel jár, ha a Real Madrid játékosa valaki, ugyanakkor ez nagyon izgalmas is. Érzem a szurkolók szeretetét, mikor kint vagyok a pályán, és ez örömmel és büszkeséggel tölt el. Szeretném üzenni a szurkolóinknak, hogy ne aggódjanak, és remélem, hogy nem fog ilyen még egyszer megtörténni”.

PSG
“Nagyobb intenzitással játszottak ma, mint mi, de ez mindig ilyen, ha épp rossz napod van. A PSG nagyszerű meccset játszott, ezt el kell ismernünk. Kiváló játékosaik vannak, és remek teljesítményt nyújtottak ma. A Real Madridnál ha nyersz, ha veszítesz, a következő meccsre kell már gondolnod, mert négy nap múlva ismét kint leszünk a pályán, és a tőlünk telhető legjobbat kell nyújtanunk majd”.

Kapcsolata az edzővel
“Nincsen problémám vele. Mindig is remek kapcsolatot ápoltam vele, szerintem most jobb a kapcsolatunk, mint valaha”.

Casemiro

“Nem játszottunk jól, a PSG pedig irányította a meccset. Tudjuk, hogy nehéz helyszínre érkeztünk, mert a Paris Saint-Germain egy nagyon erős csapat. De nincsenek kifogások, nem játszottunk jól, de van időnk javulni sok mindenben. Továbbra is keményen kell dolgoznunk, mert sok meccs vár még ránk”.

“Voltak helyzeteink, lőttünk két gólt is, de mindkettőt érvénytelenítették. De nem lehetnek kifogásaink. Nem játszottunk jól, és nem is könnyű erről most beszélni. Keményen dolgozunk, és van még időnk, hogy helyrehozzuk a dolgokat”.

Agresszió
“Mindig igyekszünk a legtöbbet beleadni, igyekszünk agresszívan játszani. Tudjuk, hogy nem valószínű, hogy valaki nyer ebben a stadionban akkor, ha nem hoz le egy közel tökéletes teljesítményt. A PSG jobban játszott nálunk, nekünk pedig folytatnunk kell a munkát, mert még mindig nagyon sok időnk van fejlődni”.

Thibaut Courtois

“Nyugodt fejjel kell majd elemeznünk a meccset, és meg kell néznünk, hogy mit tehetünk annak érdekében, hoyg fejlődjön a csapat, és hogy ne történjen meg ilyesmi még egyszer. Az első félidőben a PSG agresszívebben kezdett, és megbonyolították a dolgokat számunkra. Ha egy nagy csapat ellen játszol, erősen kell kezdened a meccsed, de nem játszottunk ugyanolyan intenzitással, mint ők, és nehéz volt helyzeteket kialakítanunk”.

Sérülések a párizsiaknál
“Az edzőnk világossá tette, hogy nem kell a sérültekre gondolnunk, mert a hiányzóktól függetlenül is remek adottságaik vannak, és tudják, hogyan kell jó focit játszani. Minden játékosra fel kell készülnöd, aki játszhat ellened”.

Védekezés
“Tizenegy játékossal védekezünk, és tizenegy játékossal támadunk. Mindenkinek ki kell vennie a részét a védelemből. Kapusként mindig is frusztrál, ha gólt lőnek ellenünk, de vissza kell néznünk, ki kell elemeznünk, aztán pedig fejlődnünk kell csapatként”.

Teljes menetrend