Zidane: Ilyen támadósorral több helyzetünk szokott lenni
2019-09-19 09:29 d.gergo realmadrid.com
Zidane: Ilyen támadósorral több helyzetünk szokott lenni Bajnokok LigájaNyilatkozatok

A Real Madrid vereséggel kezdte az idényt a Bajnokok Ligájában. A Paris Saint-Germain elleni zakó után Zinedine Zidane így értékelte az estét:

“Nagyon hiányzott az intenzitás. Ezen a szinten ha ez nincs meg, akkor nehéz lesz az életed. Minden egy-az-egy elleni párharcot elveszítettünk. Tudjuk, hogy a Paris Saint-Germain milyen jó csapat. Gyenge meccsünk volt. Ők voltak a jobbak, mi pedig nem voltunk az elvárt szinten”.

“Jól kezdtük a meccset, és az első tizenöt percet mi irányítottuk. De ezután minden fronton alulmaradtunk. Két helyzetünk volt, szereztünk két gólt is, de érvénytelenítették őket. Nagyon kevés volt ez tőlünk. Néha nagyon sok helyzetünk van, és úgy nem lövünk gólt, de ma nem volt elég helyzetünk sem”.

“Most a következő meccsre kell már gondolnunk. A Bajnokok Ligája még csak most kezdődött. A teljesítményünkkel nem vagyunk elégedettek, de a következő meccsen kell már járnia a fejünknek”.

A PSG
“Minden tekintetben jobbak voltak nálunk. A játékuk, a középpályájuk, és ami a legbosszantóbb, hogy intenzitásban is felettünk voltak. A legnagyobb aggodalom, hogy mennyire hiányzott az az intenzitás, amit ez a versenysorozat megkövetel. Szinte soha nem voltunk játékban. Ők voltak az erősebbek, szereztek három gólt és megérdemelten győztek”.

A helyzetek hiánya
“Nem tetszett, hogy egyetlen kaput eltaláló lövésünk sem volt ezzel a támadósorral, amivel kiálltunk ma. Furcsa volt. Nem aggódok, de ilyen játékosokkal általában több helyzetet dolgozunk ki. Ma nem úgy alakult”.

Courtois
“Mindannyian egy hajóban evezünk, függetlenül a végeredménytől. A vereségeket nem szabad megfeledkeznünk. Vasárnap újabb meccs vár ránk, és arra kell összpontosítanunk. Mindenki hibázott a mai meccsen”.

Teljes menetrend