Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2019-09-22 09:36 Tromposch Ádám as.com
Lopetegui: „Nincs bennem extra motiváció a Real Madrid ellen” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság

A Real Madrid korábbi edzője, Julen Lopetegui most a Sevilla sikeréért dolgozik, a vasárnap esti meccs előtt persze beszélnie kellett a Madridban töltött sikertelen időszakról is.

Az 53 éves szakember a Real Madrid élén a megszerezhető 30 pontból 14-et gyűjtött be, de most Sevillában úgy tűnik, hogy minden klappol. Az újságírók persze elsősorban arra voltak kíváncsiak, hogy van-e benne valami plusz motiváció ex-klubja ellen.

„Nincs helye a bosszúnak, ha a Sevilla edzője vagy, remélem, hogy még hosszú évekig itt lehetek. Három pont forog kockán, ez pedig kellő motiváció, még akkor is, ha tudjuk, hogy a Real Madrid látogat hozzánk. Minden klubról jó emlékeim vannak, ahol valaha dolgoztam, mindig pozitívan emlékszem vissza. Mindig felelősségteljes és törekvő voltam, és ezt most vasárnap sem lesz másként. A középpontban a játékosoknak kell állnia, nem az edzőknek.”

„Nem arra koncentrálok, hogy mit remélhetek egy szezontól, napról napra dolgozom, hogy felkészüljünk minden meccsre. Nagyon rövid időszakokban gondolkodunk. Ez a legjobb módja az energiánk felhasználásának edzőként. Tudjuk, hogy egy egészen kiváló csapattal találkozunk, kiugró tehetségekkel, akik arra sarkallnak majd, hogy a legjobb teljesítményt tegyük le az asztalra. Szeretném ha olyan Sevillát látnék, amelyik tudja, hogyan kell jól védekezni és támadni. A három pontot akarjuk, ezért lépünk pályára.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend