2019-09-23 01:19 d.gergo realmadrid.com
Ramos: “Az egyik legnehezebb helyszínről visszük haza a három pontot” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság

A Sevilla ellen győzelem után a Real Madrid csapatkapitánya, Segio Ramos is nyilatkozott, akinek egyébként ez volt a 400. győzelme a Real Madrid színeiben.

“Tudtuk, hogy milyen nehéz is lesz ez a mérkőzés. Ez az egyik legnehezebb stadion, amit meg kell látogatnia a csapatoknak a spanyol bajnokságban, és a csapat évek óta nem tudott nyerni itt. Nagyon erős mentalitással érkeztünk Sevillába. Az apró részletek meccse volt, a csapatunk nagyon összetett volt védekezésben, és ezt ki is használtuk. A Sevilla nagyon mélyen játszik, és tudtuk, hogy ezt hogyan kezeljük. Egy újabb célunkat teljesítettük most, ami az volt, hogy megszerezzük a három pontot”.

Csapatmunka
“A Real Madrid mindig éhes a sikerre, és akarja a győzelmet. A dolgok nem mindig úgy alakulnak, ahogyan azt az ember akarná, de nagyon optimista csapat vagyunk, és a folyamatos fejlődés van a fejünkben. A csapat egyre jobb lesz, és igyekszünk még keményebben dolgozni. A szezon nagyon hosszú, most ugyanannyi pontunk van, mint az Atléticónak. Folytatnunk kell a pontok gyűjtését, és ki kell használnunk a lehetőségeinket”.

400 győzelem a Real Madridban
“Ez egy egyéni statisztika. A nap végén mindig a csapattal elért eredmények számítanak, de az apró egyéni részletek is jelenthetik a különbséget. Büszke vagyok rá, hogy ilyen sok év óta képviselhetem és irányíthatom ezt a csapatot, és nagyon szép, hogy sikerült 400 alkalommal győznöm a csapattal. Ki gondolta volna gyermekkoromban, hogy egyszer ennyi meccs és ennyi győzelem lesz a lábamban ebben a csapatban? Most folytatnunk kell a munkát, és remélem, hogy még sok győzelmem lesz a csapattal”.

Intenzitás
“Mikor Zidane az intenzitásról beszél, akkor azokra az egyéni párharcokra gondol a pályán, amiket meg kell nyernünk, és arra, hogy az apró részletek nem mindig tűnnek olyan fontosnak, pedig azok. A csapat azzal a szándékkal utazott most Sevillába, hogy megszerezzük a három pontot, ez sikerült is, és szerintem igazságos végeredménye lett a meccsnek”.

Teljes menetrend