Fejléc kép
Fórumajánló
Zidane: “Ez a győzelem az egész csapat érdeme”
2019-09-23 01:09 d.gergo realmadrid.com
Zidane: “Ez a győzelem az egész csapat érdeme” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság

Zinedine Zidane nem értékelte túl hosszan a Sevilla ellen aratott győzelmet, a kiküzdött három pont után így nyilatkozott a francia mester:

“Boldogok vagyunk, mert a teljes kilencven percet sikerült magas intenzitáson lehoznunk, egy nehéz helyszínen. Ez a győzelem mindenkié, és elégedett vagyok az összes játékosommal. A Sevilla jól teljesített a szezon kezdete óta, gratulálnunk kell a játékosainknak, hogy sikerült ellenük győzniük”.

“Minden játékosunk segítette a másikat a pályán, és a védekezésben is mindenki besegített. Sok helyzetet engedtünk a Sevillának, és tudjuk, hogy milyen nehéz itt játszani ebben a stadionban. Gratulálnunk kell azoknak is, akik nem játszottak, mert ők is segítik a csapatot”.

Az Osasuna elleni meccs
“Szerdán újabb meccs vár ránk, és minden mérkőzés más, mint a többi. Szerdán igyekszünk intenzitással játszani majd, és már a meccs kezdetétől a győzelemért fogunk dolgozni. Most pihennünk kell, és gratulálni a játékosoknak, mert mindent beleadtak a pályán. Én boldog vagyok”.

“Tudjuk, hogy milyen játékos is Benzema, és ismét megszerezte a győzelmet a csapatnak. Jól védekeztünk, és jól olvastuk a meccset taktikai szempontból. Ez létfontosságú, amikor egy ilyen nagy csapat ellen játszol. Tudtuk, hogy képesek vagyunk a gólszerzésre, és hála Karimnak, ez sikerült is”.

Hazard, James és Bale védekezése
“Tudjuk, hogy a támadásokban még van hova fejlődnünk, és ezt is fogjuk tenni. A ma látott csapatmunka létfontosságú eleme volt a győzelemnek. James, Gareth, Hazard, és a többiek is fontosak voltak. Jól védekeztünk, és egy ilyen helyszínen erre szüksége is van egy csapatnak”.

Modric hiánya
“Tudjuk, hogy milyen fontos Luka ennek a csapatnak, de a játékosok fenomenálisak voltak ma este. Biztos vagyok benne, hogy Lukának is tetszett a csapat mai teljesítménye”.

Teljes menetrend