2019-09-26 11:24 ___Samy___ realmadrid.com
Lucas Vázquez: “A győzelmek a csapategységből adódnak” Nyilatkozatok

Az alábbi sorokban Lucas Vázquez mérkőzés utáni szavait olvashatjátok.

“Nagyon örülök az eredménynek és a kemény munkának, amit nyújtottunk. Nagyon fontos volt megszerezni a három pontot. Ki kell hangsúlyoznunk az egész csapat kemény munkáját már az első perctől kezdve. Védekezésben és támadásban is nagyon erősek voltunk, így kell tovább folytatnunk.”

“Az edző ugyanazt csinálja egész karrierje során, az egész csapattal. Örülünk ennek a felfogásnak és annak, hogy mindenki megkapja a lehetőséget. A győzelmek a csapategységből adódnak. Ezt mutattuk meg az utóbbi időben. Az edző mellett van az egész csapat, megadja nekünk a lehetőséget és ha jól edzünk és konkurálunk, mindenre képesek vagyunk.”

Vinicius Jr. és Rodrygo

“Nagyon örülünk Viniciusnak. Ő egy nagyszerű srác, aki ugyanolyan keményen dolgozik, mint mindenki és ma este hozzá is tett a góljával. Nagyon örülünk a kettejük leigazolásának. Óvatosan kell velük bánnunk, tovább kell folytatniuk a fejlődést. Mindenük megvan a fejlődéshez és ahhoz, hogy két nagyszerű játékos váljon belőlük. Az üzenet számukra az az, hogy úgy dolgozzanak, mint eddig. Csodálatos srácok és amíg ilyen szerények és ilyen keményen dolgoznak, addig bármit elérhetnek, amit csak szeretnének. Hálás vagyok, hogy pályára léphettem, amit nagyon élvezek.”

Városi derbi

“A derbi egy fontos mérkőzés számunkra és azzal a tudattal lépünk pályára, hogy nyerjünk”

Teljes menetrend