2019-09-26 11:42 ___Samy___ realmadrid.com
Rodrygo: “Mindig is erről a pillanatról álmodtam” Nyilatkozatok

Rodrygo tegnap este hivatalosan is bemutatkozott a Real Madrid felnőtt csapatában. A 71. percben állt be honfitársa, Vincius Jr. helyére, és szinte rögtön be is talált. Ez a gól nem csak számára, hanem a csapat számára is fontos gól volt.

“Mindig is volt egy kis szerencsém a debütálásaim során, és ennek örülök. Nagyon boldog vagyok, hogy ma pályára léphettem, betalálhattam és segíthettem a csapatot. Szeretnék köszönetet mondani a családomnak és a csapattársaimnak, akik beszélnek velem minden nap és nagy magabiztosságot nyújtanak. Mint már mondtam, gólt szerezni a Real Madrid mezében érzelmekkel teli pillanat.”

Az első gól

“Nem szeretnék semmiféle összehasonlítást Ronaldóval, mert ő a valaha volt egyik legjobb, és az országom egyik legjobbja. Ami a gólt illeti…jól vezettem a labdát és tudtam, hogy onnan be kell találjak. Mindig meg kell mutatnom, hogy képes vagyok itt játszani.”

Zidane bizalma

“A mester tudja mit csinál. Minden nap beszél velem és elmondja, hogy továbbra is keményen dolgozzak. A Real Madridnál vagyok és nem érdekel, hogy Castillában játszok Raúl irányítása alatt, vagy a felnőtt csapatban. A Real Madridnak mindig nagyszerű játékosai lesznek, tehát a tekintély mindig elvárt lesz.”

“Nagyon boldog vagyok. Zidane igazi nyugalmat és bizalmat sugároz és szerintem ezért mennek jól a dolgok. Szóhoz sem jutok, mindig is erről a pillanatról álmodtam, mióta a Real Madridhoz igazoltam. Kifutok a Bernabéuban, a szurkolók a nevemet skandálják…Nagyon boldog vagyok.”

Teljes menetrend