2019-09-26 10:54 ___Samy___ realmadrid.com
Zidane: “Napról napra fejlődünk” Nyilatkozatok

Zidane szokás szerint megtartotta a mérkőzés utáni sajtótájékoztatóját, amelyben elmondta, hogy elégedett volt a csapat tegnap esti teljesítményével.

“A legfontosabb dolog, amit már régóta csinálunk. Mindenhez idő kell. Jó formában vagyunk, de ez nem jelent még semmit. A fontos az, hogy ebben az irányban folytassuk tovább. Hinnünk kell abban, amit csinálunk és ezzel az energiával kell tovább dolgoznunk. Vannak nehéz időszakaid egy idény során, de ma este boldognak kell lennünk.”

“Napról napra fejlődünk és továbbra is egy erős egységet akarunk alkotni. Szeretnénk agresszívan játszani mikor nincs nálunk a labda, mindannyian arra törekszünk, hogy visszaszerezzük azt. Mikor nálunk a labda már ismerjük azt a minőséget, amit ez a csapat képvisel.”

Rotáció

“Nagyon bízom a csapatomban, nagyon jó játékosaim vannak, és ezt már be is bizonyították. Eszközöltünk egy néhány változást, de akik játszottak megmutatták, hogy készen állnak a játékra. Mikor lehetőségük van játszani, készen kell álljanak és és olyan teljesítményt kell nyújtaniuk, mint amilyet ma este. Sok dolgot csináltunk jól a mérkőzés folyamán, amikkel elégedett vagyok.”

Vinicius Jr. és Rodrygo

“Nagyon örülök nekik. Időnként elfelejtjük, hogy még csak 18 évesek. Láthattátok milyen izgatottak voltak, hogy gólt lőttek a Bernabéuban. Nagyon elégedett voltam, ahogy a labdával bántak és Rodrygo gól előtti megmozdulása csodálatos volt.”

Vinicius öröme

“Láttam később a tv-ben, örülök neki. Fontos volt neki betalálni a Bernabéuban. Nagyon boldognak látszott. Mindig próbálom megadni neki a magabiztosságot. Örülök, mert szüksége volt már egy gólra.”

“Most megpróbálunk a megfelelő módon pihenni és feldolgozni azt, hogy amit ma este véghezvittünk, az mindenki nagyszerű teljesítményének köszönhető. Például Valverde igazán jó teljesítményt nyújtott és nagyon örülök neki. Nagyon fiatal és előtte is szintén nagy jövő áll.”

Teljes menetrend