2019-09-29 13:20 d.gergo realmadrid.com
Ramos: “Tudtuk, hogy a Wanda az egyik legnehezebb helyszín” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság

Sergio Ramos jubilált a tegnap esti, Atlético Madrid elleni rangadón: ez volt a negyvenedik városi derbije a Real Madrid csapatkapitányának.

Ramos először a 2005/2006-os idényben lépett pályára a madridi derbin, azon a Vicente Calderónban rendezett mérkőzésen 3-0-ra nyertek a vendégek. A spanyol bajnokságban huszonnégy alkalommal játszott az Atlético ellen, a kupában hét, a Bajnokok Ligájában hat, a Spanyol Szuperkupában kettő, az Európai Szuperkupában pedig egy meccse van a matracosok ellen.

Sergio Ramos így értékelte negyvenedik derbijét: “Tudtuk, hogy a Wanda az egyik legnehezebb helyszín a szezon során, és nem jött össze a célunk, hogy az összes pontot hazavigyük. Nem kaptunk gólt, és voltak helyzeteink. Az Atlético egy nagyon erős csapat, nekünk ott volt Benzema helyzete, de az egy pont kevésnek tűnik. Viszont továbbra is veretlenek vagyunk, és folytatnunk kell a munkát”.

“Dolgozunk a formánkon, de az egység és szervezettség nagyon fontos a védekezés során. Minden pont fontos, amit meg lehet szerezni, de olyan érzés van bennem, mintha többel kellett volna távoznunk innen. Szerencsére a csapat nagyon jó formában van, és folytatnunk kell a munkát. Beszéltem a játékvezetővel a lapok kapcsán. A bírók hozzák meg a döntéseket, de több lapot kaptunk, mint az Atlético, holott az Atlético több szabálytalanságot követett el, ha nem tévedek. De ez másodlagos”.

Teljes menetrend