2019-09-29 12:58 d.gergo realmadrid.com
Zidane: “Többet érdemeltünk ezen a meccsen” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság

Az Atlético Madrid elleni döntetlen után Zinedine Zidane így értékelte az este történéseit:

“Többet érdemeltünk egy pontnál. Gratulálnom kell a játékosoknak, mert ismét erősek voltunk, nem kaptunk gólt és a védekezésünk is jó formáról tett tanúbizonyságot. Elől hiányzott valami egy kicsit, de dolgozunk rajta. Az Atlético igyekezett elfojtani a támadásainkat, de elvihettük volna mindhárom pontot+.

Hazard
“Támogatnunk kell őt. Jó munkát végzett. Nem alakítottunk ki sok helyzetet, de ugyanabban a szellemben kell folytatnunk a munkát. Arra kell összpontosítanunk, hogy csapatként hogyan dolgozunk a pályán”.

Intenzitás
“Tudjuk, hogy milyen fontos tényező az intenzitás minden mérkőzésen, de ma az erő volt a kulcs. Egy nagyon erős Real Madridot láthattunk. Az Atléticonak egyetlen helyzete sem volt ellenünk, és ez létfontosságú. A támadásainkból hiányzott valami, kicsit több kell ott tőlünk. Boldogan megyünk haza, mert egy pontot sikerült megszerezni, és már a következő meccs jár a fejünkben”.

“Ha a védekezésünk a továbbiakban is ilyen lesz, és együttes erővel dolgozunk, akkor a támadásokkal is problémákat fogunk okozni az ellenfeleink számára. Nagyon fontos, hogy harmadik meccse veretlenek vagyunk. Ott vagyunk elől a tabellán, jönnek a pontok. Jó formában vagyunk, és jól játszunk. Jók vagyunk abban is, hogy nyomást gyakorlunk az ellenfélre már az ő térfelükön, és erős teljesítményt hoztunk le ma”.

Benzema
“A meccs Oblak védésén múlott Benzema remek fejesénél. Egy jó kapussal álltunk szemben, ezt pedig el kell fogadnunk”.

Valverde
“Jó meccse volt, és végül azért cseréltem le, mert volt egy kis fájdalom a vádlijában. Letámadott az ellenfél térfelén, én pedig elégedett vagyok a teljesítményével”.

Bale
“Rendben van. Itt van, és jól dolgozik. Tudjuk, hogy egyéni szinten több van a támadásainkban”.

A csapat megérkezett Rómába 2019.08.11. 14:25