2019-10-02 10:08 d.gergo realmadrid.com
Carvajal 50. Bajnokok Ligája meccsét játszotta a Real Madridban Bajnokok LigájaÉrdekességek, statisztikák

A Club Brugge elleni összecsapás volt Dani Carvajal 50. mérkőzése a legrangosabb európai kupasorozatban a Real Madrid színeiben.

Dani Carvajal a Real Madrid játékosaként ötven alkalommal lépett pályára a Bajnokok Ligájában tegnap este, a Club Brugge ellen. A spanyol válogatott védő ez idő alatt harmincötször hagyta el győztesen a pályát ebben a kiírásban, és a torna serlegét négyszer emelhette már a magasba. Carvajal hetedik madridi szezonjában érte el az ötven meccses mérföldkövet a sorozatban, mérlege tíz gólpassz és egy gól.

Legtöbbször a 2016/2017-es idényben játszott a Bajnokok Ligájában, akkor tizenegy meccsen kapott lehetőséget, a csapat ebben az idényben nyerte meg történelme tizenkettedik BEK/BL serlegét (a történelmi “Tizedik” megnyerésekor tíz meccsen szerepelt a védő). Legtöbb alkalommal a Juventus, a Bayern, a Dortmund és az Atlético ellen lépett pályára a tornán, öt-öt alkalommal minden esetben, Bajnokok Ligája mérkőzéseinek felét tehát a fenti csapatok ellen játszotta Carvajal – számol be a Real Madrid hivatalos weboldala.

Teljes menetrend