Fejléc kép
Fórumajánló
Casemiro: “A játékosok és a szurkolók is jól reagáltak a szünet után”
2019-10-02 08:18 d.gergo
Casemiro: “A játékosok és a szurkolók is jól reagáltak a szünet után” Bajnokok LigájaNyilatkozatok

A Club Brugge elleni döntetlen után Casemiro, Modric, és a csereként beálló Vinicius Jr. is nyilatkoztak.

Casemiro

“Nem ilyen eredményt akartunk elérni ezen a meccsen. Nincsen olyan, hogy könnyű meccs. A Brugge-nek volt két helyzete az első félidőben, és mindkettőt gólra is tudták váltani. Tiszteletet kell mutatnunk az ellenfél irányába. A negatívumok ellenére sok reményt adhat nekünk ez a meccs a Bajnokok Ligájában”.

“Kétgólos hátrányban nagyobb lesz rajtad a nyomás, és több hibát követsz el. Nem éreztem úgy, hogy a szurkolók mérgesek lettek volna, a második félidőben igazán jól támogattak minket, egészen a lefújásig. Régóta nem láttam őket így támogatni bennünket, mint ahogyan azt tették ma este”.

Fejlődés a második félidőben
“A játékosok és a szurkolók is jól reagáltak a szünet után. Hittek bennünk, ahogyan mi is hittünk magunkban. A második félidőben jó munkát végeztünk, de a hazai meccseket meg kell nyernünk a Bajnokok Ligájában”.

Courtois
“Pont most mondták nekem a meccs után, hogy a hasa rendetlenkedett. Ami Nachót illeti, úgy fest, hogy neki a térdével van probléma. Remélem, hogy egyik sem jelent komoly kidőlést, mert mindketten fontos játékosai a csapatnak”.

Hazard
“Meg kell nézni az egyéni teljesítményét, mert kulcs szerepet fog játszani a csapatban. Az emberek várják már, hogy gólt lőjön, de minden fronton igyekszik a legjobbat nyújtani a pályán. Alkalmazkodik a csapathoz, és tudjuk, hogy a világ legjobb játékosai közé tartozik”.

Vinicius Jr.

“Ez nem történhet meg még egyszer. Hiszünk benne, hogy a hátralévő meccseinket meg fogjuk nyerni, és továbbjutunk majd a csoportból. Zidane elmondta a szünetben, hogy összpontosítanunk kell, hogy ilyen ne forduljon elő megint, mint ami az első félidőben történt”.

“Fókuszálnunk kell a következő meccsen, biztosra kell mennünk, hogy nem ismétli meg magát a történelem. Az első félidőben két gólt is kaptunk. Jó jel számunkra az a sikeréhség, amit a második félidőben mutattunk. Tudjuk, hogy tovább tudunk jutni a csoportból”.

Areola a második félidőben
“Nehéz dolog, ha egy kapust le kell cserélni sérülés miatt, Areola pedig nagyon jól teljesített csereként beállva”.

Modric

“Nem volt jó az első félidős teljesítményünk, de jól reagáltunk a másodikban, és nyomást gyakoroltunk az ellenfélre. Két gólt lőttünk aztán, és a pozitívumokra kell összpontosítanunk. Jó arcunkat mutattuk a második játékrészben, és még sok meccs vár ránk a csoportkörben”.

Teljes menetrend