2019-10-05 23:11 d.gergo realmadrid.com
Hazard: “Remélem még sok gólt lőhetek ebben a nagyszerű csapatban” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság

A Granada elleni győzelem után Eden Hazard, Federico Valverde és Dani Carvajal is nyilatkozott.

Eden Hazard

“Nagyon örülök a győzelemnek, mikor játszol akkor gólt akarsz lőni, de a legfontosabb cél az a győzelem megszerzése volt. Még mindig a tabella első helyén vagyunk, és ez volt ma a célunk”.

“Mindig nehéz megszerezni azt a bizonyos első gólt, de amint megvan, az nagyobb magabiztosságot ad neked, én pedig remélem, hogy még sok gólt lőhetek ebben a nagyszerű csapatban. Fontos volt számomra, hogy be tudtam találni. Nagyon meg kellett harcolnunk ezért a győzelemért, mert a Granada nagyon jól játszott, egy erős csapat ellen játszottunk, ezért is másodikok a tabellán. De mindent beleadtunk végig az egész meccsen, és végül megnyertük a meccset. Mindig van hova fejlődni, de három fontos pontot szereztünk ma”.

Dani Carvajal

“Javulnunk kell, mert 3-0-s vezetésnél nem engedhetjük ennyire közel magunkhoz az ellenfeleket, mert pontokat bukhatunk ezen. Az erőnket demonstrálja, hogy végül nem tudtak kiegyenlíteni, de meggyőzőbben kell játszanunk. Most a tabella első helyéről megyünk a válogatott szünetre”.

“Nagyon örülök Hazard góljának, nagyon megérdemelte már, mert jól dolgozik, és egyre jobb lesz idővel. Az edző rám bízta a balhátvéd posztot a sérülések miatt, tavaly játszottam már ott párszor, ezért is kért meg rá most is. De az a fontos, hogy megszereztük a három pontot”.

Federico Valverde

“Jól dolgozunk az edzőkkel azon, hogy nyomást gyakoroljunk már az ellenfél térfelén, és ma nagyon jól működött ez a gyakorlatban is. Nagyon oda kellett tennünk magunkat a végén, nem engedhetünk meg ilyesmit többször. Meg kell tartanunk a tempót a lefújásig. Nem kellett volna megszenvednünk, de ha bajnokok akarunk lenni, akkor minden akadályon át kell lendülnünk útközben”.

“Mindig fontos a győzelem, nagy motivációt ad nekünk, hogy az első helyen maradtunk. Ma jól játszottam, de sok van még bennem. Fejlődnöm kell, és tanulnom kell a csapattársaimtól. Nagy büszkeség és elégedettség számomra, hogy a Real Madrid középpályásaival játszhatok. Az a célunk ennél a klubnál, hogy minden trófeáért harcoljunk, és büszkévé tegyük a címerünket”.

Teljes menetrend