2019-10-09 13:43 ___Samy___ marca.com
Odegaard: “Kapcsolatban vagyok a Real Madriddal” Nyilatkozatok

Martin Odegaard egészen parádésan kezdte meg az első évét a spanyol élvonalban a Real Sociedad együttesével, amit természetesen a Real Madrid szoros figyelemmel követ.

A norvég középpályás elmondta, hogy a madridi klub nagyon elégedett a teljesítményével és számos alkalommal keresték már meg őt, hogy gratuláljanak neki. “Kapcsolatban vagyok a Real Madriddal. Néha írnak nekem, amiben elmondják hogyan látnak engem”, mondta az Eurosport Norwaynek. “Gratuláltak és dicsérték a szezonkezdetemet. Elmondták azt is, hogy nagyon örülnek nekem.”

Odegaard ezt követően azzal folytatta, hogy szeretné kitölteni a két éves kölcsönszerződést mielőtt visszatérne a Santiago Bernabéuba: “A kölcsönszerződést tiszteletben kell tartani. Boldog vagyok a csapatnál, és a két éves kölcsönszerződésem végéig szeretném itt folytatni.”

Norvégia Spanyolországgal néz majd farkasszemet szombaton, és a fiatal norvég alig várja, hogy a csapat kapitánya, Sergio Ramos ellen pályára léphessen. “Nem hiszem, hogy a spanyolok velem foglalkoznának. Játszani fogják a mérkőzésüket és nem foglalkoznak az ellenféllel.”

“Mindig jó olyan nagyszerű játékosok ellen pályára lépni, mint Ramos. Emiatt ez egy különleges mérkőzés lesz.”

Teljes menetrend