2019-10-14 09:03 ___Samy___ managingmadrid.com
Ramos: “Részt venni az olimpián egy csodálatos ötlet” Nyilatkozatok

Sergio Ramos a Norvégia elleni 1-1-es döntetlent követően a sajtó munkatársainak beszélt arról a pletykáról, mely szerint szeretne részt venni a 2020-as tokiói olimpián. Ramos nem tagadta a pletykákat.

“Szerintem még túl korai beszélni az olimpiai játékokról, túlságosan el lenne sietve. Bármelyik játékosnak, akinek megadatna ez a lehetőség, nem utasítaná vissza. Még sok idő van odáig, meglátjuk mi történik, de ez egy csodálatos ötlet”, mondta Ramos az őt kérdező riportereknek.

Ebben a témában azonban lehetnek még súrlódások, hiszen Spanyolországban általában az U21-es csapat játékosai kapják meg a részvétel lehetőségét. Azonban mivel Ramos most már a nemzeti csapatban is legendának számít, a spanyol labdarúgó-szövetség számára elég nehéz és kellemetlen feladat lenne az, hogy távol tartsa őt a részvételtől. E mellett még az is említésre méltó, hogy jövő nyáron nem csak a tokiói olimpia kerül megrendezésre, hanem az Európa-bajnokság is. Nem beszélve az augusztus végén már rajtoló bajnoki kiírásról is.

Így tehát a döntést mindkét, illetve mindhárom félnek ezeket figyelembe véve kell meghoznia.

Militão szerdán debütálhat 2019.08.04. 16:19
Teljes menetrend