Fejléc kép
Fórumajánló
Újabb sérüléshullám sújtja a csapatot
2019-10-14 09:18 ___Samy___ marca.com
Újabb sérüléshullám sújtja a csapatot Sérülések, eltiltások

Ismét megszólalt a vészcsengő a Real Madridnál, hiszen a tegnapi Eb-selejtezős mérkőzésen Luka Modric és Gareth Bale is sérülést szenvedett.

A Real Madrid középpályása két orvos segítségével jött le a pályáról, mivel nagyon fájlalta a jobb lábát. Modric már a legutóbbi válogatott szünet után is sérülten érkezett vissza a spanyol fővárosba, ami után 16 napot volt kénytelen kihagyni.

“Az orvosok szerint Modricnak egy fájdalmas ütközésben volt része, ami a combizmát érintette”, mondta Nikola Jerkan, az horvát orvosi stáb tagja a Radio MARCA-nak. “Logikus, hogy az emberek aggódnak az El Clásico miatt, de nem tűnik súlyosnak.”

Zinedine Zidane jelenleg idegesen várja a vizsgálatokat, hiszen Toni Kroos is sérüléssel bajlódik, és egyáltalán nem biztos a Barcelona elleni játéka.

Bale szintén problémákkal küzd, hiszen ő sem tudta befejezni a mérkőzést. Bár a walesi gólt is szerzett a horvátok ellen, de az teljesen nyilvánvaló, hogy sérülten hagyta el ő is a pályát. Jelezte ugyanis, hogy fájdalmat érez a bal lábában.

“Bale lába kissé begörcsölt, de folytatni szerette volna”, mondta Ryan Giggs a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón.

</>
Kiadó felület. Kattints a részletekért!
</>
Kiadó felület. Kattints a részletekért!
Teljes menetrend