2019-10-16 13:27 ___Samy___ managingmadrid.com
Lucas Vázquez is megsérült Sérülések, eltiltások

A saját nevelésű játékosnak egy kisebb vádlisérülése van, ami miatt biztos, hogy nem lesz ott a soron következő bajnoki találkozón.

Gareth Bale és Luka Modric mellet Lucas Vázquez is felkerült a sérültek listájára, emiatt pedig a Real Madrid nem számíthat a szélsőre a Mallorca elleni bajnoki mérkőzésen, állt José Luis Sánchez twitter bejegyzésében, aki a La Sexta munkatársa.

Talán most sokan fellélegeznek, hogy csak egy mérkőzésről van szó, de sajnos a Galatasaray elleni játéka is kérdéses. Annyi biztos, hogy a helyére Isco, James, Vinicius vagy Rodrygo fog bekerülni.

A helyzet továbbra is adott, a csapatnak meg kell szereznie a három pontot a Mallorca ellen. Azonban ha figyelembe vesszük, hogy ez lesz a válogatott szünet utáni első mérkőzése a csapatnak, nem biztos, hogy sétagalopp lesz. Ezt követi a Galatasaray elleni Bajnokok Ligája mérkőzés, ahol szintén egyértelműen kötelező a három pont megszerzése, hiszen a Királyi Gárda csak egy pontot szerzett az eddig két forduló során. Majd szombaton következik az El Clásico, amit talán nem kell bemutatnunk.

Tehát Zidane mesternek most is fel van adva a feladat, hiszen Toni Kroos, Luka Modric, Gareth Bale és most már Lucas Vázquez sem lehet ott a következő bajnoki mérkőzésen.

Teljes menetrend