Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2019-10-20 11:46 e.gergo realmadrid.com
Marcelo: „Fáj a vereség, mert jól játszottunk” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság

A Mallorca elleni vereség után Marcelo és Courtois is nyilatkoztak.

Marcelo

„Veszítettünk, de folytatnunk kell a munkát. Fáj a vereség, mert jól játszottunk. Korán gólt kaptunk, és később kerestük a lehetőséget arra, hogy visszajöjjünk a meccsbe, de nem tudtuk megcsinálni. Nem volt időnk gondolkodni, a Mallorca lőtt egy gólt, jól védekezett és kivárt a kontrákra. De ez nem kifogás”.

„Jól kell játszanunk a végső sípszóig. Volt, hogy nyertünk meccseket úgy is, hogy valami hiányzott a játékunkból. Most minden lehetséges dolgot megpróbáltunk a győzelemért, de a bajnokság kemény manapság”.

Vinicius Jr.
„Tizenkilenc éves, és sokat tanul. A Real Madridban játszik, ami egy kemény kihívás, és tanulnia kell még. Jól végzi a munkáját, csak hiányzik még belőle pár dolog. Ahogyan én, Benzema, vagy akárki más az ő korában, ő is sokat fog adni majd a csapatnak, csak nem szabad túl nagy nyomás alá helyeznünk”.

Galatasaray
„El kell felejtenünk a mait, és a pozitívumokat kell néznünk. Jól kell játszanunk a Galatasaray ellen, és a győzelemért kell hajtanunk”.

Courtois

„Tudtuk, hogy mire számíthatunk a Mallorcától. Az edzőnk figyelmeztetett minket előre, hogy hajtani fognak. Az első öt-tíz percben elkaptak minket. Voltak helyzeteink, de hiányzott a befejezésnél valami. Nagy kár ezért a meccsért, nyernünk kellett volna itt”:

„A következő állomásunk Isztambul lesz, és győznünk kell ott. Nem szabad kételkedniük bennünk az embereknek, mindig a végsőkig fogunk harcolni. A sérülésekre nem is gondoltunk, mindannyian most értünk vissza a válogatott szereplésekből”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend