2019-10-20 11:37 d.gergo realmadrid.com
Zidane: “Nem voltak igazi gólhelyzeteink” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság

A Mallorca elleni idegenbeli vereség után Zidane röviden értékelte a mérkőzést:

“Rosszul kezdtünk, bekaptunk egy gólt. Később reagáltunk csak erre az első félidőben. A második játékrészben nem voltak tiszta gólhelyzeteink, és ha így játszol, az megbonyolítja a dolgokat. Sok minden hiányzott ma a csapatból. Tudjuk, hogy egy olyan csapat ellen jöttünk játszani, akik hazai pályán jók, és akik magasabb pozíciót érdemelnek a tabellán”.

“Nehéz volt bármit is kezdenünk, kicsit domináltunk, de igazi gólhelyzetek kialakítása nélkül. Nem a hozzáállásunkon vagy a játékosokon múlott, hanem a döntéseimen. Nem vagyunk elégedettek a mai meccsel, és alaposan ki kell majd elemeznünk ezt a mérkőzést”.

A csapat
“Minden harmadik napon meccsünk van, és szükségünk is van erre a folyamatosságra. Nem történhet meg velünk ilyesmi, mint ma. Ha fontos dolgokat akarunk elérni, akkor folyamatosságra van szükségünk, és többet kell beleadnunk. A sérültjeink nem jelenthetnek kifogást, ez egy adottság amin nem tudunk jelenleg változtatni. Vannak más játékosok a keretben, és mindenkinek meg kell mutatnia, hogy megérdemli a lehetőséget, hogy ebben a klubban játszhat”.

Teljes menetrend