2019-10-23 09:00 Tromposch Ádám
Marcelo: “A Real Madrid címere mindig, mindenek felett áll” Bajnokok Ligája

A Galatasaray elleni 1-0-s siker után Marcelo, Courtois és Valverde is elmondta a véleményét a meccsről.

Marcelo:

“Mindig a legjobbat kell nyújtatnunk. Ma meg kellett szereznünk a 3 pontot. Nagyon nehéz meccs volt, egy igazán nehéz helyszínen, de megszereztük a győzelmet, és ez a legfontosabb. Sok helyzetünk volt, sok lehetőséget alakítottunk ki, de csak egyszer találtunk be, azonban ez is elég volt végül a 3 ponthoz.”

“Csapatként nyerünk és csapatként veszítünk. Sok dologban kell még fejlődnünk, de lassan lassan újra formában leszünk. Így kell folytatnunk. Ez a csapat mindig is küzdött egymásért. Mindig mindent beleadunk, hiszen a Real Madrid címere mindenek felett áll. Ma is megtettünk mindent, hiszen nagyon nehéz meccsünk volt.”

Courtois:

“Fontos meccs volt a mai, és nyernünk kellett, hogy ne kelljen túlságosan izgulni a Bajnokok Ligájában. Ez egy nehéz helyszín, remek atmoszférával, igazán támogatják itt a hazai csapatot. Jól kezdtünk, annak ellenére, hogy volt két nagy helyzetük, de ezeket szerencsére védeni tudtam. A második félidőben jobban irányítottuk a dolgokat, de nem tudtuk lezárni a találkozót.”

“Mindenki nagyon készült a meccsre, jó volt az intenzitás. Voltak helyzeteink, amik bemehettek volna, de nem sikerült megszerezni a fontos 2. gólt, azonban így is összejött a siker. De ebben még fejlődnünk kell. Folyamatosan dolgozunk, és remélhetőleg még több meccset nyerünk majd.”

“Sosem kételkedtem magamban. Tudjuk, hogy melyik klubnál vagyunk, és csak a csapattársaimtól kapott építő kritika érdekel, és persze az edzőé. Keményen dolgozom azért, hogy hasonló teljesítményt nyújtsak a jövőben is.”

Valverde:

“Büszkék lehetünk a teljesítményünkre. Büszkévé tesz, hogy minden csapattársam úgy futott az utolsó percben is, mintha az a legelső lett volna a találkozón.”