2019-10-29 16:38 d.gergo realmadrid.com
Zidane: Eljön a nap, amikor Raúl fog az én helyemen ülni NyilatkozatokSpanyol Bajnokság

A Leganés elleni spanyol bajnoki meccs előtt Zinedine Zidane megtartotta szokásos sajtótájékoztatóját:

“Alkalmazkodunk a meccsnaptárhoz, így nem mondanám nehezebbnek a visszatérést most a kihagyás után. Mindent bele kell adnunk a győzelemért. Tudjuk, hogy milyen meccs vár ránk, és tudjuk, hogy mit kell tennünk a három pont megszerzéséért. Meccseket kell nyernünk, ez a dolgunk”.

A kritikák
“Mindenki tudja, hogy a rossz élmények is az edző életének részei, de én a nehéz pillanatokban is igyekszem csak arra gondolni, hogy egy új meccs vár majd ránk. Három pont forog majd kockán holnap, mi felkészültünk, és készen állunk a győzelemre. Mindig kritizálnak bennünket, akkor sem volt ez másképp, amikor meccseket és trófeákat nyertünk. Tudom, hogy hol vagyok, és tudom, hogy az eredmények nagyon fontosak”.

Raúl debütálásának 25. évfordulója
“Raúl most az edzői szakmában dolgozik, lassan és nyugodtan halad. Játszottam vele együtt annak idején, és fontos eleme volt ennek a nagyszerű klubnak. Eltelt huszonöt év a debütálása óta, ami azt jelenti, hogy mindannyian öregedtünk. Tanulási fázisban van, és egy nap a Real Madrid edzője lesz ő is, ez természetes”.

Bale
“Sok mindent beszélnek az emberek, Bale viszont itt van velünk, nagy erőfeszítéseket tesz, és rendben dolgozik az edzéseken. Fontos tagja a keretünknek és a klubnak. Amikor nem bevethető, annak oka van mindig. Sokat pletykálnak. Bale arra összpontosít, hogy jól játsszon, és segítse a csapatot”.

Bale utazása Londonba
“Személyes ügyből kifolyólag utazott Londonba, a klub engedélyével. Beszélt a klubbal az utazásról, mert joga van a magánélethez, de az ilyen utazásokat mindig meg kell beszélnie a játékosoknak a klubbal. Nem is bevethető most, ez is közrejátszott abban, hogy Londonba utazhatott. Nem bonyolult ez a dolog. Elkérte magát, a klub pedig megengedte neki az utazást”.

Távozni fog januárban a walesi?
“Soha nem beszélt a távozásról. Ha részt tud venni az edzéseken, akkor rendesen dolgozik, és ha játéklehetőséget kap, akkor játszik. Sok meccsen játszott már. Itt maradt velünk a nyáron, és ez a legjobb mindenki számára. Itt van, és örül neki ő is, hogy itt lehet,teljes mértékben elkötelezett a csapat iránt. Nem gondolok az érte érkező ajánlatokra”.

A Real Madrid holnap, azaz szerdán este 21:15-től játszik majd hazai pályán a Leganés ellen, a találkozót a Spíler 2 fogja élőben közvetíteni.