2019-11-06 14:52 d.gergo realmadrid.com
Andone: “A világ egyik legszebb és legnehezebb stadionjában fogunk játszani” Bajnokok LigájaNyilatkozatok
UEFA Bajnokok Ligája - Csoportkör 2019 NOV 06 (szerda) 21:00 Estadio Santiago Bernabéu 6-0

A Real Madrid elleni Bajnokok Ligája összecsapás előtt Florin Andone is nyilatkozott. A Galatasaray román támadójának szavai a csoportmeccs előtt:

“Tiszteletet kell mutatnunk a Real Madrid felé. Ők a világ egyik legjobb csapata. Mindig tartani kell tőlük, nem lehet félvállról venni ellenük a meccseket, tisztelnünk kell őket. Top támadóik vannak, világklasszis játékosok játszanak náluk. A Real Madrid egy remek csapat, és nem érdemtelenül vannak a Bajnokok Ligájában”.

“Nem számítanak a játékosok, a Real Madrid mindig Real Madrid marad. Úgy tűnhet, hogy nem annyira csillognak mostanság, de van náluk pár igazán jó játékos. Egy nagyszerű csapat, és az ő otthonukban fogunk most játszani. Nagyon kemény meccs lesz. Meg kell próbálnunk jó teljesítményt nyújtani, és tisztelettel kell játszanunk, de nem szabad félnünk tőlük. Ki kell hoznunk magunkból a maximumot a címerünkért”.

“A világ egyik legszebb és legnehezebb stadionjában fogunk most játszani, az egyik legnehezebb ellenféllel szemben. Tisztában vagyunk a tényekkel, de pozitívnak kell lennünk. Ha védekezni megyünk ki a pályára, akkor a Real Madrid le fog minket győzni. Ha megbízunk az elvégzett munkánkban, akkor képesek vagyunk jó eredményt elérni itt”.

A PSG Navast szeretné 2019.06.06. 08:04
Teljes menetrend