Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2019-11-06 14:43 e.gergo realmadrid.com
Fatih Terim: Bármelyik Real játékos meg tudja nehezíteni az ellenfelek életét Bajnokok LigájaNyilatkozatok
UEFA Bajnokok Ligája - Csoportkör 2019 NOV 06 (szerda) 21:00 Estadio Santiago Bernabéu 6-0

A Galatasaray ma este vendégként csap össze a Real Madrid csapatával a Santiago Bernabéu stadionban, a találkozó előtt a törökök vezetőedzője, Fatih Terim így nyilatkozott:

„Olyan ez a meccs számunkra, mint egy kupadöntő. Nincs veszítenivalónk, és az utolsó pillanatig küzdenünk kell. Ha kimatekozzátok a dolgot, olyan helyzetben vagyunk, hogy ha veszítünk, akkor elköszönünk a Bajnokok Ligájától”.

Hiányzók hazai oldalon
„A Real Madrid nem gyengébb attól, hogy James és Bale nem bevethető. Minden egyes játékosuk remek adottságokkal rendelkezik. Kiküldenek tizenegy játékost a pályára, és ugyanennyi minőségi játékost tudnának behozni akár a cserepadról is. Mindegyik játékosuk kulcsfontosságú, nem fog számítani, hogy ki fog játszani. Mindannyian jó játékosok, és bármelyikük meg tudja nehezíteni a meccset számunkra”.

A csapat formája
„Nem lőttünk gólt a csoportkörben, de sok helyzetet dolgoztunk ki. A csapat támadó felfogású. Más helyzetben lennénk most, ha be tudtuk volna lőni a helyzeteinket. A statisztika nem izgat engem annyira ezen a ponton. Helyzeteket kell kialakítanunk, és be is kell őket lőnünk. Olyan csapatot akarok majd látni a pályán, aki nem fél a vereségtől, és a győzelemért megy ki a pályára”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend