Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2019-11-07 00:27 e.gergo realmadrid.com
Benzema: Soha nem gondoltam, hogy 50 gólt szerzek majd a BL-ben a csapattal Bajnokok LigájaNyilatkozatok
UEFA Bajnokok Ligája - Csoportkör 2019 NOV 06 (szerda) 21:00 Estadio Santiago Bernabéu 6-0

Karim Benzema a Galatasaray elleni összecsapáson két gólt szerzett, ezzel pedig beelőzte a klub örökös ranglistáján Alfredo Di Stéfanót.

A törökök elleni találatokkal együtt már ötven gólos Karim Benzema a Bajnokok Ligájában a Real Madrid színeiben. 2009-es érkezése óta Benzema 97 Bajnokok Ligája mérkőzésen lépett pályára a spanyol fővárosi alakulat színeiben, melyet négyszer meg is nyert a csapattal. Di Stéfano 49 gólos volt a tornában, Karim Benzema előtt így már csak Raúl és Cristiano Ronaldo áll, a spanyol támadó 66 gólt szerzett ebben a kiírásban, míg a portugál gólgép 105 találatig jutott.

Ha Karim Benzema Lyonban szerzett 12 BL-gólját figyelembe vesszük, akkor a francia csatár 62 gólos eddig a Bajnokok Ligájában, a sorozatban pedig nála több találatot csak Cristiano Ronaldo, Lionel Messi és Raúl szerzett.

Karim Benzema a lefújást követően nyilatkozott is:
„Nem vagyok legenda. Mikor aláírtam a csapathoz, soha nem gondoltam volna, hogy elérem ezt a számot, boldog vagyok. Gólokat lőttünk, jól játszottunk. Ünnepelnünk kell ma a szurkolókkal együtt. Igyekszem segíteni a csapatnak abban, hogy a lehető legmagasabb szinten játsszunk. Remélem tudom ezt folytatni. Magabiztos vagyok. És ha tudom segíteni a társakat a pályán azzal, hogy beszélek hozzájuk, akkor ezt is megteszem, mert sok tapasztalatot szereztem ebben a csapatban”.

A csapat
„Nincsenek fix kezdőjátékosok nálunk. Egy csapatot alkotunk, és bárki is álljon be a pályára, mindent bele kell adnia a közös cél érdekében. Minden kerettag fontos nálunk”.

Rodrygo és Hazard
„Rodrygo nagyon jó játékos, és nem ijedős. Tudja, hogyan kell bánni a labdával, szeretem azokat a fiatalokat, akik így játszanak. Ami Hazardot illeti, ő egy nagyszerű játékos, és jó kapcsolatban vagyunk egymással. Szép fokozatosan ki fog jönni a pályán, hogy mennyire jó játékos is ő”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend