2019-11-07 19:03 d.gergo realmadrid.com
Hétfőn sorsolnak a Spanyol Szuperkupában Spanyol Szuperkupa

A Spanyol Szuperkupa idei kiírásában négy csapat, a Real Madrid, a Barcelona, a Valencia és az Atlético Madrid vesz majd részt.

A Spanyol Szuperkupát január 8 és 12 között rendezik majd, a torna “final four” rendszerben kerül megrendezésre, két elődöntővel és egy döntővel. Az elődöntők sorsolását hétfőn délután négy órakor tartják majd. Az első elődöntő mérkőzést január nyolcadikán, szerdán rendezik, a másodikat másnap, január kilencedikén. A Spanyol Szuperkupa fináléját 2020. január 12-én játsszák majd a kvalifikált csapatok.

Ahogyan arról áprilisban beszámoltunk, ez lesz az első szezon, hogy a Spanyol Szuperkupa ebben a final four formátumban kerül megrendezésre, bővebben a spanyol labdarúgó tornákat érintő fontosabb átalakulásokról ebben a cikkünkben írtunk:

Rendszerváltás a Spanyol Szuperkupában

Az RFEF közgyűlésén hivatalos lett többek közt, hogy a Spanyol Szuperkupa a következő szezontól más formában folytatódik. A korábbi években a spanyol bajnokság és a Copa del Rey győztese játszott egymás ellen (amennyiben a két tornát ugyanaz az egyesület nyerte, úgy a Kupa ezüstérmese vívott meg a Szuperkupáért a bajnokság győztesével).

Teljes menetrend