2019-11-07 00:38 d.gergo realmadrid.com
Isco: 200 győzelem a Real Madrid színeiben Érdekességek, statisztikák

A Real Madrid 6-0-ra legyőzte a török Galatasaray-t a Bajnokok Ligája negyedik csoportmeccsén, a második félidőben beálló Isco ezzel megszerezte kétszázadik győzelmét a Real Madrid színeiben.

A málagai születésű játékos 2013 augusztusában debütált a Real Madrid színeiben, egy Betis elleni győzelem alkalmával. Isco azóta négyszer megnyerte a Bajnokok Ligáját, négyszer a Klubvilágbajnokságot, háromszor az Európai Szuperkupát, egyszer-egyszer pedig a bajnokságot, a kupát és a Spanyol Szuperkupát.

Az idei Isco hetedik szezonja a Real Madrid játékosaként, a kétszáz győzelem hat versenysorozatból adódik össze: spanyol bajnokság (130), Bajnokok Ligája (42), Copa del Rey (18), Klubvilágbajnokság (6), Európai Szuperkupa (3) és Spanyol Szuperkupa (1). A Galatasaray elllen egyébként száz százalékos a mérlege, eddig háromszor játszott a török csapat ellen, mindhárom meccset megnyerte a csapat, ő pedig ezeken két gólt is jegyzett. Isco összesen 283 mérkőzést játszott a Real Madrid színeiben, a legtöbbször az Espanyol csapata ellen győzött, szám szerint 11-szer.

Teljes menetrend